AKTUELNO

Ne krije da mu se divi!

Aneli Ahmić i Slađa Lazić osamile su se u pabu, te su porazgovarale o Anelinom i Janjuševom odnosu, a onda je Poršelina objasnila Aneli kakav je Filip Car muškarac.

Nije mi jasno da ide toliko protiv mene, da radi neke loše stvari koje bi meni mogle da donesu loše. Razmišljam malopre zamisli da počne nešto da izmišlja da bi mene neko kaznio ili nešto - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi žena tog kalibra koji on želi. Tebi tvoja priroda ne dozvoljava da budeš potčinjena - rekla je Slađa.
Ja se sećam prošle godine Aleksandra i Filip, nju je cela kuća napadala, a on joj vikne ćuti bre tišina i ona ućuti, ali je on nju branio. Njoj nije smeo da kaže neko ku*vo. On za stolom da joj tako kaže, ne daj Bože. Takva dva muškarca ne mogu da se porede. Filip se nije takmičio sa Aleksandrom. Lepo je Mića rekao za stolom, da je Teodora ili neka druga, devojka Filipa Cara misliš da bi smeo neko da pisne? Čovek ustane i ugasi ceo sto, ne sme niko ništa da kaže, a na šta ovo liči? Terza sinoć tebi govori ku*vo, pa što tako priča i ti si trudna. Kada su devojke trudne, ja ne mogu da verujem da iko može da povisi ton na tu ženu. Nije mi jasno njegovo reagovanje onakvo. Ja volim Milicu, meni je strašni i da nju neko viče. Ne mogu da razumem da trudnici neko može da kaže ku*etino jedna raspala - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su mi prvi prišli i rekli katastrofa što sam trudna, mi to nećemo moći kao - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić