AKTUELNO

Popularna pevačica danas slavi godišnjicu bogate muzičke karijere, a sa svojim fanovima podelila je jednu radosnu vest.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Seka Aleksić objavila je na društvenim mrežama da je na današnji dan pre tačno 14 godina započela svoju bogatu muzičku karijeru, ali je i najavila da će se uskoro vratiti na scenu novim albumom.

- Danas je 14 godina moje divne karijere. Uveliko radim na novom albumu koji vas očekuje početkom aprila. Do tada se odmaram i uzivam u miru sa svojom porodicom - napisala je ona danas na Fejsbuku, a vešću o novom albumu obradovala je svoje verne fanove.

Te 2002. godine Seka je imala samo 21 godinu i nastupila je na festivalu narodne muzike u Ćupriji sa pesmom "Idealno tvoja", kojom je osvojila prvu nagradu publike. Iste godine objavila je prvi album, a već naredne stekla je ogromnu popularnost pesmom "Crno i zlatno" sa albuma "Balkan".

Foto: Printscreen

Pogledajte kako je izgledao Sekin prvi nastup:

Danas Aleksićeva iza sebe ima brojne hitove i albume koji su je svrstali u jednu od najtraženijih pevačica sa ovih prostora, a može da se pohvali i sa nekoliko glumačkih uloga.

Foto: Instagram

Pevačici, koja je krajem oktobra ove godine postala majka i sa suprugom Veljkom Piljikićem dobila sina Jakova, bez sumnje je 2016. bila najlepša godina u životu.

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Seka Aleksić

#pevačica

'