AKTUELNO

Podkast "Bez ljutnje, molim" pratite na YouTube kanalu i portalu Pink.rs!

Gordana Uzelac, koja je godinama zaštitno lice Pink Televizije, ugostila je u svom podkastu "Bez ljutnje, molim" voditeljku Novog jutra sa dušom, Jovanu Jeremić koja je govorila o odrastanju, karijeri, ali i ljubavnom životu.

Jovana je u jednom delu emsije pričala o odnosu sa roditeljima i porodicom.

Sada smo u super odnosima, moji roditelji su sada u penziji, i ja im dosta pomažem, ali bio je period kada se nismo slagali, to je bilo u mojim dvadesetima. Obično se ljudi vraćaju u te godine kao najbolje godine, a meni su bile najgore. Nisam imala para koliko sam htela, htela sam Roleks, Poršea, putovanja, da imam svoji privatni avion. Moja majka je htela da ja budem advokat, da radim u sudu, da imam troje dece, jedan brak, ali ja to nisam htela, ja sam uvek bila drugačija. Ona nije odobravila moj put kroz vođenje rijalitija, ona to ne voli, ali ja nisam imala drugu opciju. Borila sam se da zaslužim mnoge stvari, možemo mi da imamo milione ali da nemamo stila. Velike ljubavi i velike karije dobijaju dobri ljudi. Pogledajte Cecu i Arkana, ta ljubav je epska, Boba i Brena isto, tako sam ja želela veliku ljubav i desila mi se. Mojoj majci je jedna žena koja je bila vidovita rekla da ću ja biti poznata kao Lepa Brena, da će mi se klananjati, i to je stvarno tako bilo. Moja porodica nije razumela da je Televizija zov moje ličnosti, nisu razumeli moj put. Želela sam ja da budem voditeljka jutarnjeg programa, ali morala sam od nečega da krenem, rijaliti je bio početak - rekla je Jovana pa je otkrila kada su njeni roditelji prihvatili njen posao.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo kada sam krenula da vodim jutarnji, kada sam prešla na Pink. 2021. godine, tada sam se i razvela. Da se nije desio pritisak na televizuiju gde sam radila, ja ne boih prešla na Pink. Oni su mene terali da radim iako mi je dete bilo bolesno, moja pokojna svekrva mi je pomagala. Mene je jedna rečenica pogodila tada, kada su mi rekli da njih ne zanima što moje dete ne priča, da emisija mora da krene za pet dana, i tu su mene izgubili kao ljudi. Oni mene nisu gledali kao čoveka, već kao broj. Bacali su moju dobrotu u blato, a ja sam bisere bacala pred svinje. Ja tamo nisam bila poštovana koliko sam očekivala. Nismo svi isti, i to mora da se zna, mnogo voditeljke su tamo bile ljubavnice prijateljima gazde te televizije, pa kako možemo da budemo isti, ja koja se borim za posao, i ona koja ima jaka leđa, a ne sme da kaže ko je otac njenom detetu - rekala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Brajović