AKTUELNO

Malo se voli, malo se ne vole!

Majka joj mnogo pomaže oko bebe i u poslednje vreme je dobro savetuje oko toga kako treba da postupi u odnosu sa Filipom Carem.

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić i otac njenog deteta Filip Car posvađali su se nedavno žestoko preko telefona, pa je ona sada sklonila bebu kod svoje majke, radi sigurnosti. Naime, iako zna da je FIlip brižan otac, aleksandra strahuje da će Filip u nekom trenutku da počne ponovo da viče i da se svađa, pa smatra da je ovo za sada najbolja opcija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Aleksandra je sa bebom na neko vreme otišla kod majke Slovenke i tamo se oseća najsigurnije. Iako je pričala sa Carem, dogovorili su se oko svega i kako će odsad nadalje, međutim, ona zna kakav je on kad popije. Plaši se da ne dođe i napravi scene, pogotovo je to haos zbog bebe koja je osetljiva na buku - priča nam obavešten izvor i dalje otkriva da je Aleksandra navodno mnogo bolje nego što je bila:

Foto: Pink.rs

- Aleksandra je sada mnogo bolje, iako se i dalje nije skroz smirila. Majka joj mnogo pomaže oko bebe i u poslednje vreme je dobro savetuje oko toga kako treba da postupi u odnosu sa Filipom Carem. Sve će to između njih da se sredi, samo je pitanje vremena. Ipak se oni vole.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić navodno je imala žestoku svađu s Filipom Carem za vikend, a par se posvađao zbog toga što je Aleksandra u toku rasprave rekla da on sve radi da bi stvorio odbojnost kod nje i pojačao želju da što više i dete udalji od njega.

Foto: printscreen

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra je morala posle telefonskog razgovora s Filipom da popije i lek za smirenje s obzirom na to da je rasprava trajala više od sata.

Autor: Pink.rs