AKTUELNO

Nije mu dobro!

U toku je 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedović kako bi dao svoj sud o suočavanju sa Erminom.

Marko i Ermina i Ana Spadojević su demantovale Ivana Marinkovića - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je rekla Ivanu da ja nisam kriv i da su ti se danas svi smejali jer je ona objavila poruke - rekao je Đedović.
Koji je tvoj zaključak? - upitao je Milan.
Meni je bila poenta da je pitam da li sam ja išta znao, rekla je da niasm da je to sve dokazano. Da su se svi snimali u krug i da su jedni drugima pretili - rekao je Đedović.
Postoje video zapisi gde Matea snima Rešićku i ona govori da ne sme Đedović nikako da sazna da je ona bila u stanu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da su se oni lepo spajtošili, šta je njihov razlog i šta je njihova poenta, meni ništa nije jasno. Nije mi jasno šta ima Sandra Rešić, ona po svemu sudeći nije normalna, ja pokušavam da nađem razlog - rekao je Đedović.
Ermina je otkrila kako je navukla Rešičku da nema dokazi, večeras je sve izašlo na portal. Izašla je prepiska gde Sandra traži njoj da je uhvati za grudi - rekao je Milan.
Okej onda mi je jasno da se ona sviđala Rešićki, ovo je sjajna stvar sa kojom će posla imati i policija i tužilaštvo. Koštaće ih više nego što su mislili. Sve ću policiji da prijavim i tužiću ih sve u kompletu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar ti i Sandra niste najbolji drugari? - upitao je Milan
Rijaliti da. Ovo više nije čulo, rekla, kazala, ovo će stvari koje će ozbilljno nekog da koštaju po svemu sudeći Sandru Rešić. Ja ću ih sve tužiti redom, Sandra je poslednja osoba u koju sam sumnjao - rekao je Đedović.
Ako si ti dao ključ od stana Sandri Rešić znači da ti je bitna - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste, ali ne znam onda je ona meni radila iza leđa. Nije mi jasan razlog, ja ništa ne razumem. Ja dok nju ne vidim i ne pričam sa njom ne zna. Ja samo da saznam o čemu se radi, nisam nešto verovao da baš toliko mogu da omašim u proceni. Više sam u šoku nego bilo šta - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.