AKTUELNO

Nikad surovije!

Majka Anite Stanojlović, Angelina Stanojlović, odgovorila je Matorinoj kumi Tamari nakon navoda da će da tuži Anitu zbog neistina koje je iznela na njen račun, a tiče se toga da je potrošila sve pare sa kartice Jovane Tomić Matore na izlaske i provode. Ona je otkrila kako ima mnogo veće oružje za tužbe od nje, te da će nastaviti ''da se ćeraju''.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete navode Matorine kume Tamare da će da tuži Anitu zbog toga što je iznela da je potrošila sve pare sa Matorine kartice na izlaske i provode?

U početku je Tamara i njena ekipa i mogla da me zastrašuje i da mi preti, ali to je prošlo vreme jer sada se baš osećam neustrašivo, s obzirom da me čuva neko mnogo jak. Komentarišem tako što je Anita samo rekla ono što joj je ispričala Matora, a istu priču potvrdio i Đedović. Tamara sa Matorom treba rešavati njihove ugovore, dogovore, listinge sa kartica, i priče o tom famoznom novcu. Ja sam upućena o toj priči o novcu od Matore dok su bille napolju. Mislim da Tamara ipak ima prečeg posla da rešava, ipak ju je najbolja drugarica i snimala i pravila sa njom ugovore i svašta nešto iznosila o njoj. Imam i ja materijala za tužbe i to mnogo većeg od toga rekla kazala, pa ćemo se ćerati. Očigledno je da Tamarica zbog putovanja ne stiže da isprati kako kaže, da odgovore treba da traži na drugoj adresi, a i ovo što se pere od priče Matea, neka se međusobno dogovore koja kad šta priča, jer juče smo od Matee čuli neku skroz drugu priču. Sve u svemu celo to društvo mi je jedan veliki cirkus kolorado, jedva čekam razotkrivanje svih njihovih afera, a imaju putera na glavi mnogo, da uzmem kokice zavalim se i gledam. Ta velika Matorina prijateljica sa kodeksima kako kaže, mene je lično zvala i pričala mi najgore moguće bljuvotine o Matoroj, rekavši mi da Anita treba što pre da beži od nje, ali da joj nikako ne daje razvod da bi joj uzela pola honorara. Takođe me je nagovarala da tužim Matoru i Đedovića. Za sve što vam govorim imam dokaze u vidu snimljenih razgovora i poruka. Ali to čuvam za moju ćerku i Narod pita. Na sigurnom su. Tamarici se obrni, okreni sve vrti oko love, ipak ona radi sa tim procentima pa joj je samo novac u glavi.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Autor: N.Š