AKTUELNO

Nakon uspešne sezone, kompozitor može sada da odmori!

Kompozitor Aleksandar Milić Mili gostovao je u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' odmah nakon sinoćnjeg finala emisije ''Zvezde Granda'' kada je pobedu odnela Šejla Zonić, kandidatkinja Cece Ražnatović.

Mili je prokomentarisao njenu pobedu i celu ovogodišnju sezonu:

Zaslužena pobeda svakako! Šejla je divna, veliki potencijal kao i mnogi koji su se ove godine takmičili. Veoma sam srećan što smo dobili još jednu pobednicu i što je šou, opet opravdao očekivanja, rekao je Mili pa se osvrnuo na stalne čarke među čanovima žirija koje, takođe obeležavaju svaku sezonu:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče rasprava, one se zaborave čim stigne ručak. Mi se svi poštujemo, sarađujemo. Rasprave su dobre i za šou i za žiri i gledoce, generalno je interesantno sukobljavati mišljenja, objasnio je on.

Kompozitor se u ovom kratkom intervjuu osvrnuo i na porodicu i stalna putovanja, a o različitim destinacijama na kojima boravi, stalno obavešta svoje pratioce. Evo šta je rekao i o ćerki za koju je posebno vezan:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem u nove generacije. One masu odluka donose bolje nego mi. Ne treba ih pritiskati po bilo kom osnovu. Naše je da im stvorimo radne navike, ostalo će oni sami. Slab sam na sve... i na ćerku i na sina i na ženu! Vreme volim da provodim sa ćerkom, ona je sada najznimljivija. Stalno putujemo i bude nam zanimljivo, rekao je Mili.

Autor: Pink.rs