AKTUELNO

Nikada ih neće podržati u ljubavi!

U ekskluzivnoj emisiji novog formata televizije Pink i portala Pink.rs 'Rijaliti rešetanje' autor i voditelj Jovan Ilić poznatiji kao Joca novinar doputovao je u Sarajevo kako bi razgovarao sa sestrom Aneli Ahmić, Sitom Ahmić, prvi put nakon saznanja da je njena sestra trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je otkrila da li bi aminovala bračnu zajednicu između Aneli i Janjuša, te se dotakla mogućeg suočavanja sa košarkašem, pa je priznala šta bi mu rekla kada bi ga pogledala u oči.

Joca je pristigao u Sarajevo kako bi se našao sa Sitom Ahmić. Oni su u prijatnoj aferi na kafi porazgovarali o trudnoći Aneli Ahmić, prvi put nakon saznanja da je u drugom stanju:

Sita, kako si nakon svih turbulencija i ne znam da li da ti česitam? Interesuje me kako si i kako si dočekala tu vest? -pitao je Joca.
Naravno, to je lepa vest i uvek je za čestitanje. Kad je već trudna ja sam rekla da treba da se rodi ali kao što sam rekla što se tiče njihovog odnosa ja tvrdim da se tu ništa neće promeniti, može samo da bude gore napolju. Ja im nikad neću biti smetnja ali svoje mišljenje imam i njime ću da se držim -rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je imala sličnog bivšeg koji nije razmišljao o budućnosti, donekle je i Janjuš takav sve što je zaradio potrošio je na provod i kocku. Da li misliš da ljudi mogu da se promene? -pitao je Joca.
To su sve gluposti što on priča o svojoj promeni, ako nije mogao za ovih šest ili sedam sezona, sigurno neće ni od ove jedne, niti od nekog biznisa vani, tako da ja u to apsolutno ne verujem. Oni kad izađu to će biti još veća katastrofa i ako oni ostanu skupa nakon njenog izlaska, brzo će se ona vratiti kući -dodala je Sita.

Sita je dodala kako ne može da razume Anelinu bezobzirnost prema svojoj imovini time što je rekla da bi prodala svoju zemlju kako bi kupila stan za nju i Janjuša:

Jel moguće da bi ona žrtvovala i tu svoju zemlju koju ima da bi nekome udovoljila?
Meni to nije jasno ali sve uzimam u obzir da ona jednostavno u rijalitiju mentalno nije pri sebi. Njoj je ušao taj rijaliti u krv da funkcionira kao i neki stari učesnici pa se miri sa ljudima sa kojima ne bi ni kafu popila napolju -rekla je Sita.
Mnogi pričaju da postoji mogućnost da se Janjuš i ti suočite, kako bi se ponašala kada bi ga ugledala nakon svih pretnji koje je izneo na račun tebe i tvoje porodice? -pitao je Joca.
Ja izvini u životu ne prihvatam, za neke ružne stvari što je govorio da će me samleti i ostale gnusne uvrede. Ja sam uvek nalazila opravdanja za njega zbog njegove tragedije ali je prešao sve granice. Ja nikada neću aminovati njihov odnos, ako dođe do supčavanja ja ću pristati naravno, sa njim pred kamerama ne mogu da razgovaram kao što bih privatno i teško da ću promeniti svoje mišljenje -dodala je Sita.

Detaljnije pogledajte na početku teksta!

Autor: N.Š