AKTUELNO

Otvorila dušu posle ilegale!

Poznata pevačica Jovana Pajić, gostovala je u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gde je progovorila o povratk na estradu i svom novom hitu ''Ludilo''.

Ona uživa velike simpatije među publikom, a otkrila je da se nije nadala da će samo jedna pesma, posle tolike pauze, izazvati takvu pometnju.

Pored toga, osvrnula se i na njen odnos sa bivšim suprigom Saletom iz Tropiko benda, o kojem i posle mnogo godina, svi pričaju. Pevačica s eosvrnula na period kada su se upoznali i krili vezu.

Nije prijatno nekoga kriti. Ja sam bila u vezi sa Saletom još dok sam bila na Farmi. Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša, a ni ja nismo bili u tom fazonu da pretareano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosimo onoliko koliko je potrebno, i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razirice. Onoliko koliko dozvoliš toliko će izaći u javnosti, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno, rekla je ona pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Razvod ne znač loš kraj! Kad misliš da ne možeš, život te demantuje! Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga, rekla je Jovana pa se osvrnula na ćerke:
Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći, to mi je najbitnije bilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs