AKTUELNO

Otvorio dušu!

Šejla Zonjić, kadidatkinja Svetalane Cece Ražnatović, sinoć je odnela pobedu u Zvezdanma Granada, a u emisiji ''Premijera Vikenda Specijal'' Šorđe David, jedan od članova žirija, progovorio je o pobednici, svojim kandidatima, ali i metorisanju u ovom takmičenju.

Zadovoljan sma pobednicom generalno. Sve što su sukobi mišljenja koji su se dešavali, to su stvari do kojih mora da dođe. Šejla je to stvarno zaslužila pobedu, jer je izuzetno posebna. Ovde nema sujete. Ono što valja, valja. Ponosan sami na sve svoje kandidate. Svaka ćast njima koji su izdržali mene jer sam ja ozbiljan gonič robova, rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njega, svoje utiske sa Nemanjom Vujičićem podelili su i finalisti Julija Petrović iz Bele Palanke i Miki Sekulovski iz Makedonije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam veoma zadovolja. Prezadovoljna. Bez obzira ko je na kom mestu u finalu, mi smo svi pobednici baš zato što smo došli do ove pozicije, rekla je Julija.
Ja sam dobio hiljadu poruka, Makedonci su presrećni. Zadovoljan sam veoma, završio sam drugi na kraju i to je stvarno veliku ispeh, rekao je Miki iz Makedonije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs