AKTUELNO

Prijatelj je odao njihovu tajnu, a sada se pojavio i dokaz o njihovoj bliskosti.

Saša Kovačević važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj javnoj sceni, što i ne čudi, s obzirom na to da retko ko može da odoli njegovom isklesanom telu i prodornim očima. Očigledno je da je on zavodio i kada je bio veoma mlad, pošto se nedavno pojavila informacija da je bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, kako je portal Pink.rs već pisao, Sašin prijatelj u čijem je kafiću tada mladi pevač prvi put nastupio, otkrio je da se u njegovom lokalu Kovačević često sastajao sa Ksenijom:

Dolazili su kod nas na večeru, da popiju piće. Dolazili su da l' sami, da l' sa još nekim u društvu... Ne mogu da se prisetim sad - bilo je sve što je o njihovom odnosu želeo da otkrije vlasnik kafića u kojem su se Ksenija i Saša sastajali.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako Saša to nikad nije potvrdio, sada su isplivali i dokazi da su Ksenija i on bili bliski. O tome svedoči i fotografija koja je osvanula na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se njih dvoje smeju dok ga ona grli.

PROČITAJTE JOŠ: Milan Stanković otkrio ZAŠTO NEĆE DA SE ŽENI i kada će POSTATI OTAC! (FOTO)

Da li su fotografisani tokom prijateljskog ćaskanja ili je tada među njima bilo nečeg jačeg od prijateljstva nije poznato, pa nam ostaje samo da vidimo da li će sada Kovačević potvrditi ili negirati da je bio u vezi sa njom ili će ostati pri stavu da ništa ne komentariše povodom ovoga.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Vujčić

#Ksenija Pajčin

#Saša Kovačević

#Veza

'