AKTUELNO

Želimo joj sreću!

U veliko finale "Zvezda Granda" plasirala se i Nikolina Perković koja je pre početka same sezone, doživela strašnu porodičnu tragediju. Pevačica je progovorila o svom plasmanu, teškim trenucima tokom takmičenja, svojoj najvećoj podršci, a otkrila je i svog favorita.

Ispala je nakom prvog kruga, pa je otkrila da li je zadovoljna plasmanom.

Zadovoljna sam i što sam uopšte i bila u finalu. Ne smatram to ni ispadanjem, zadovoljna sam što sam bila među najboljima - počela je Nikolina.

Foto: Pink.rs

Dugo se spremala za finale, pa je otkrila i kakav je Đorđe David kao mentor.

Jako je rigorozan, voli da su sve pesme uvežbane. Bila sam i na probama s njim nedelju dana ranije. Taj scenski nastup i priča sa kavezom se dogodila, jer sam ga gledala devet meseci i nekako mi se slagalo uz odeću i sve - rekla je Nikolina.

Foto: Pink.rs

Pevačica je progovorila i o svojoj najvećoj podršci.

Moja porodica, neki nisu tu, ali su podrška. Sa mnom su tetka i teča - kazala je ona.

Foto: Pink.rs

Nikolina nam je objasnila i koje značenje ima narukvica koju sve vreme nosi na ruci.

Ovo je jedna uspomena na moju majku. Istu imamo tetka i ja. Unutra je pramen kose i njeno ime, zvala se Meri. Pramen kose je u smoli, da bi zauvek bila kraj mene i kako bih imala uspomenu na nju - ispričala je ona.

Foto: Pink.rs

S obzirom da je Nikolinina majka preminula nakon njene prve sezone, pevačica je otkrila kako se nosila u teškim trenucima i kroz dalje takmičenje. Otkrila je da je pre toga zadesila još jedna smrt drage osobe.

Pratila je prvu sezonu jako bolesna i tad mi je bilo jako tečko, jer sam neizvesna dolazila na snimanja. Preminula je nekoliko meseci nakon mog poslednjeg nastupa. Godinu dana posle, dobila sam poziv od mentora Đorđa da se vratim i bilo mi je teško. Svaki put kad bih prošla krug, zvala bih nju i ona se najviše radovala. Govorila je možeš ti to i svi su to posle govorili, ali nije govorila ona. To mi je najviše nedostajalo, iako su svi bili tu. Ne samo što sam majku izgubila, nego sam i u sezoni pre izgubila oca. To je bio očuh, ali bio mi je jedini otac, otkad sam ostala bez pravog oca sa pet godina. Bilo je jako teško, ali nisam dozvolila da neko primeti tu tugu. Bio je bolestan i čekali smo taj trenutak, ali svi smo zajedno to uradili. To mi je dalo neku dodatnu hrabrost, da ispunim želju majke, a to je da dođem u finale. Srećna sam što sam došla u finale, da majci, koja nije tu fizički, ispunim želju - završila je Nikolina.

Foto: Pink.rs

Progovorila je i o budućim planovima za karijeru.

Cilj svakog od nas je da ne nestane na ovom putu, već da iskoristi priliku, kad smo već deo ove kuće. Jako sam srećna što sam potpisala ugovor i što sam sad Grandovo dete. Nadam se da će se ostvariti neka lepa saradnja, pesma i promocija. Za sad samo odmor, čeka me porodica - kazala je Perkovićeva.

Foto: Pink.rs

Nikolina je izdvojila svoje favorite.

Miki, najbliži je muzici koju ja izvodim, a definitivno Šejli pružam najveću podršku. Volela bih da pobedi, jer je uložila najveći trud. Vrhunska je pevačica - završila je ona.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Video: TV Pink Printscreen

Video: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs