AKTUELNO

Obelodanila šok detalje o gorućoj temi iz Elite!

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji, voditelj Joca Ilić putem video-poziva razgovarao je sa Mateom Car, o gorućoj temi uz najgledanijeg rijalitija u regionu "Elita".

Foto: RED TV Printscreen

Već danima unazad komentariše se ko je od prijatelja Jovane Tomić Matore znao da je ona imala aferu sa Anitom Stanojlović, zbog čega se ona sad javila i obelodanila šok detalje.

Što se tiče ove situacija nije sve najbolje. Ljudi su priklonjeni drugoj strani, nego meni. Govori se da sam ja tipovala Anitu, da sam imala dogovor sa Đedovićem, kako sam dobro plaćena za to... Ne mogu da povežem kraj sa krajem - govorila je Matea.
Prvo je bila priča za stan da je Sandra imala ključ od Đedovićevog stana i da si dolazila. Da li si dolazila kad si trebala da gostuješ ili pre Elite? - pitao je Joca Ilić.

Foto: RED TV Printscreen

Bilo je za gostovanje kod Dalile i kod Jovane Jeremić, ali sam morala da otkažem. Da, bila sam u stanu. Ne mogu da povežem konce, možda nije smela da me ugosti u tom stanu. Nisam shvatila da je to bilo nekome iza leđa, nisam znala da to ne sme, a sad znam da ne sme. Ako Marko ništa nije znap, čemu protivljenje? Ja sam 99% sigurna da je on znao, ali nemam dokaze kako je saznao - pričala je Matea Car.
Da li ti je Sandra rekla da to prećutite? - upitao je Joca.
Ne. Ja kad sam bila u kontaktu sa Sandrom bila sam u nvooj vezi. Sandra mi se nikad nije sviđala, a da jeste ja ne bih imala problem to javno da priznam. Ja sam možda rekla da je simpatična kao čovek, ali ne kao neko sa kim bih ja bila - rekla je Matea.

Foto: RED TV Printscreen

Da li si se čula sa Sandrom? - dodao je voditelj.
Svi su potreseni, tu ima svega i konce ne hvatam. Pokušala sam da se udaljim, ali nakon osam meseci se povela priča. Ja sam milion puta rekla da neću više, jer ne mogu da se toliko provlačim. Dopisivala sam se sa Anitom, one su se rastale, ne znam čemu polemika - nastavila je Matea, pa odgovorila na spekulacije da Matorini prijatelji znaju za nju.
Danas sam čula da je znala Vanja od Ša, Sanja Stanković. Ja mogu da kažem da nije od mene, ostaje da pomislimo da je Anita nekome pokazala. Ja znam kome sam ja pokazala i kome sam poslala - dodala je Matea Car.

Foto: RED TV Printscreen

Kako ti deluje situacija u kući Matora, Anita i Anđelo? - upitao je Joca.
Nisam pratila toliko dobro. Znam da je sirota Matora stavljena na nož i da su se svi okrenuli protiv nje. Želim da se raščisti cela situacija i da niko ne bude povređen - dodala je Matea.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.