AKTUELNO

Sve je spremno za početak velikog finala 17. sezone "Zvezda Granda"!

Đorđe David stigao je na veliko superfinale "Zvezda Granda" u društvu bivše mis Makedonije. On je ispred naših kamera govorio o svojim takmičarima, ali i priznao koliko se nada da će i ove godine pobediti njegov predstavnik.

Foto: Pink.rs/Nemanja Š.

- Ne nadam se, iskreno. Ja sam pobednicu imao prošle godine i užasno sam zadovoljan. Voleo bih da Julija i Nikolija odu što dalje. Zakačen sam emotivno za Makedoniju, bez obizra na užas koji mi se desio u zemlji koju volim najviše. Voleo bih u prva četiri Andrijanu i Mikija. Strašno se radujem što Hrvatska prvi put glasa, imaju dve ozbiljne dive. Meni je Šejla neprikosnovena i nju bih voleo da vidim među prvih četiri - govorio je Đorđe David.  

- Nije stvar ko je favorit, a ko ne. Ovo je glasanje publike, ali je poenta da ne možeš da ćutiš pred kvalitetom - rekao je on za Pink.rs

Foto: Pink.rs/Nemanja Š.

Đorđe David je otkrio i šta se dešava sa pobednicom prošle godine Slavicom Angelovom.

Ona radi u dijaspori, izuzetno je vredna devojka. Ona ozbiljno radi na doškolavanju svog glasa. Ona je biser, nije na prvu loptu i mislim da je neko ko će trajati. Imao sam želju da pobedi - poručio je Dođre.

Đorđe David je došao u društvu lepotice, koja je zainteresovala sve.

U pitanju je bivđa miss Makedonije, one je moj menadžer za Makedoniju. Ona je neko ko je bio moj najveći brat u situaciji kad mi se desio užas. Želela je da dođe kako izgleda Grand finale - otkrio je roker za Pink.rs

Foto: Pink.rs/Nemanja Š.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Video: Pink.rs/Nemanja Š.

Autor: N. Š. / A. N.