AKTUELNO

Veliko finale „Zvezda Granda“ počinje večeras u 21 čas na programu televizije Pink, a 20 finalista bori se za laskavu titulu pobednika sedamaeste sezone.

Nagradni fond je ove godine bogat, a pobednik „Zvezda Granda“ dobiće statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing. Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžeta pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Foto: Promo/Munja

Pred samo finale ekskluzivno za Pink.rs oglasio se direktor Grand produkcije i jedan od osnivača čuvenog muzičkog takmičenja Saša Popović.

On je sumirao utiske o celoj sezoni i žiriju.

Preuzbudljiva sezona za nama, izuzetno jaka pevačka ekipa, cini mi se najjača u poslednjih nekoliko godina. Imamo čak 20 finalista, to je stvarno fantastično, jer ne bi bilo fer da je drugačije. - rekao je Saša i osvrnuo se na žiri najgledanijeg muzičkog takmičenja.
Žiri je svoj posao završio, sada je sve na gledaocima, oni su ti koji odlučuju ko će pobediti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Public logo

Pored toga, Saša je otkrio planove za narednu sezonu takmičenja i sve šta se dešava na audicijama koje su u toku:

Obišao sam Skoplje, Niš, Novi Sad, Banja Luku, Tuzlu, Sarajevo, Mostar, naravmo bila je audicija i u Beogradu i mogu bez ikakvog preterivanja da vam kažem da ce sleedeća sezona biti neverovatna - rekao je Popović i dodao:
Prvo, imaćemo sjajne kandidate, a drugo, spremamo vam i neka iznenađenja. Očekujte neočekivano!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs