AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Predstavnik portala RED, Jovan Ilić obavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom i Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, za vreme pauze su mi stigle poruke oko toga da li je moguće da ste Anita i ti potrošile više od 80 000 evra? - upitao je Jovan.
Moguće je. Takva sam i glupa sam. Trošila sam ja i mnogo više i brže na veće gluposti - kazala je Matora.
Da li ti možda nije palo na pamet da roditeljima daš te pare koje si zaradila, umesto što si tako trošila? - upitao je Jovan.
Moji su takvi, ne žele da uzimaju novac od mene jer smatraju da dok su živi ne treba da uzimaju od mene. Ovde se priča o tome da moja kuća nema fasadu, što je laž. Što se tiče Anite, ona me nije terala da trošim novac na nju, već sam ja želela da zajedno trošimo pare - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi pričaju da li je normalnije da ti koja si ušla tada skoro u Matorin živiot trošiš toliku svotu novca, a da njena drugarica ne sme da uzme 50 000 evra? - upitao je Jovan.
Prvo, nismo potrošile 80 000 evra. Drugo, njena drugariva je potrošila 50 000, umesto da je platila Matorine račune, a posle njena majka nije imala pare da plati račun u Lidlu. Ja sam rekla da neću od Matore da trošim ni na venčanje, već sam joj prepustila da sve budee njena odluka - kazala je Anita.

Anđelo Ranković dobio je reč kako bi prokomentarisao Jovanu Tomić Matoru.

Anđelo, kako ti sve komentarišeš? - upitao je Jovan.
Mislim da je ovde sve jasno. Anita nije vršila nikakav pritisak naMatoru kad je reč o parama. Matora kada je reč o Aniti treba da bude svesna da je bila osuđena za ono što je urafila s Mateom, ali da je sada srećna pored mene. Mislim da joj to smeta što je tako - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Matora još uvek voli Anitu? - upitao je Jovan.
Ne mislim da Matora voli Anitu. Tu su samo sujeta, ljubomora i gnev - odgovorio je Anđelo.
Šta je onda problem Matoroj da prizna da su je prijatelji pojedini izdali? - upitao je Jovan.
Ona treba da se zapita zbog čega nešto trpi i ćuti. Svakakio da postoji razlog što se za neke stvari pravi luda - kazao je Anđelo.
Moram samo da kažem. Kada je počela

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.