AKTUELNO

U javnosti je poput odjeknula vest da je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada preminuo u snu usled srčanog zastoja, a ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca.

Međutim, u poslednjem pojavljivanju na RED televiziji, popularni šou-men doživeo je napad usled alergijske reakcije.

Naime, gostujući nedavno u emisiji "Pitam za druga", Šumadinac, poznat po svojim šalama i smelim izjavama, iznenada je pretrpeo napad kašlja tokom svog izlaganja, ostavljajući gledaoce u zabrinutosti. Iako su neki pripisali njegov kašalj sezoni alergija, malo ko je znao da je Zoki već duže vreme patio od srčanih komplikacija, koje su nažalost dovele do njegove prerane smrti.

Foto: Pink.rs

- Sezona alergija - rekla je voditeljka tada, objašnjavajući njegov kašalj.

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Foto: Pink.rs

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

U video-prilogu detaljnije.

Autor: N. Ž.