AKTUELNO

Više neće da ćuti!

Popularna pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić, našla se u središtu skandala kada je Marko Đedović optužio da je znala za Anitinu preljubu sa Mateom Car.

Podsetimo, Marko Đedović je rekao da ključ njegovog stana pored njegove sestre i majke, ima i Sandra Rešić, i da su ljudi preneli da je Matea Car spavala kod njega u stanu, da bi nakon toga Jovana Tomić Matora ustala i rekla da se će obračunati sa Sandrom nakon Elite.

Foto: PINK.RS/S. ZINDOVIĆ/PINK.RS/N. ŽUGIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Ona je demantovala sve navode, te nam je dostavila prepiske sa Anom Spasojević koja je takođe akter ove drame, iz kojih se jasno vidi da Sandra nije imala pojma o čemu se radi:

Marko Djedović, Sandra Rešić i koliko znam Tamara, NIKO NIJE ZNAO ZA PREVARU BILO KAKVE VRSTE, dok Mina Vrbaški i Ana Spasojević nisu iznele sve u emisiji na Red Tv. To se dešava u oktobru, znaci Mina i Ana daju svoje izjave i dokaze u oktobru. Mene novinari, vi i svi ostali zovu, ja koja i dalje mislim da je sve glupost pravim od sebe budalu i kazem, nije istina jer nisam ni gledala emisije. Pogledam emisije ostanem u šoku i 2. movembra lično ja pošaljem prvu poruku Ani Spasojevic.

Foto: Instagram.com

Ona je nakon dostavljanja prepiske jasnije objasnila o čemu se radi:

To je samo nedelju dana pred Matein ulazak, gde devojka sve potvrđuje i šalje mi prepiske, koje ja nikada nisam izbacila jer su iste one koje su izbacile Mina i Ana Sandra Rešić. Nakon toga se trudim kao Matorin prijatelj tada da nekako Matora sazna za sve to, dolazimo do toga da Matea dolazi i javno se suočava sa Matorom i Markom. Na dalje se sve napamet zna. Sandra Rešić. I samo da demantujem jedno, nikada Matoroj kada sam pevala žurku nisam rekla "nemam ja veze ni sa čim" šta već Matora priča. Nikada joj nisam rekla da je sve u redu, Matora me pitala na izlasku čujem da se Cica čuje sa mojom mamom, rekla sam da. A imam dokaze i na dalje, samo će sve to sačekati njihov izlazak. Kao i tužbe protiv određenih koji mi blate ime mesecima.

Ona je zatim navela kako se nije videla uživo sa Matorom i Anitom nakon svadbe, niti da je ikada bila kod njih u stanu:

Sa Matorom i Anitom se nisam videla ni pre ni posle svadbe, i za to imam dokaze, ali polako. Nikada nisam bila u njihovom stanu, nisu me ni pozvale doduše, ali da se zna čisto, apropo svih priča koje nisu vezane za mene, ali čisto da smo svi na čistom. Jer nisam više ni ja luda, za sve imam dokaze i skrinšotove ali od mene dosta. I dosta više laži o meni.

Prepiske sa Mateom Car možete videti u nastavku. Napominjemo, dopisivanje se desilo nedelju dana pre Mateinog suočavanja sa Matorom i Anitom:

Foto: Instagram.com

Autor: N.Š