AKTUELNO

Tamara Milutinović i Darko Jevtić pretohdne godine venčali su se pod velom tajnosti u krugu svojih najbližih, a danas je obavljeno crkveno venčanje i krštanje njihove mezimice u Hramu Svetog Save, te se ekipa portala Pink.rs našla na licu mesta kako bi sve ispratili.

Nakon što su pristigle skoro sve zvanice, mladenci su pred okupljenim fotoreporterima zasijali - što Tamara u bajkovitoj venčanici, što Darko u elegantnom crnom odelu.

Njih dvoje su zajedno dali izjavu za Pink.rs u kojoj su otkrili kako se osećaju, da li planiraju još dece, ali i koju pesmu su odabrali za prvi ples.

Foto: Pink.rs

- Prelepo je. Ovaj čin danas koji smo doživeli i krštenje naše ćerke, osećaj je neopisiv, a onda ide naše venčanje, to je nešto najlepše što smo osetili u životu do sada. Bilo je i suza, stvarno je emotivno. Ceo današnji dan je emotivan - rekla je Tamara.

- Neverovatan osećaj, iskreno, video sam je kako izlazi, prelepa u venčanici. Bio sam u nekom filmu, ne znam kako to da objasnim - rekao je mladoženja.

Foto: Pink.rs

- Jedva sam ušla u auto od venčanice, preteška je, jedva čekam prvi ples i da je skinem i da predahnem. Ne može ni muž da hoda pored mene normalno. Presvlačim se posle prvog plesa - rekla je Tamara, a onda je otkrila koju su pesmu odabrali za prvi ples:

- "Moja poslednja i prva ljubavi" - otkrila je ona, nakon čega je priznala da je to namenila jednoj svojoj koleginici, te nije želela da priča o kojoj je reč.

- Ja imam bidermajer, ja neću da kažem kome sam ga namenila...To je moja želja, nadam se da će ga ona uhvatiti - rekla je Tamara i istakla da planiraju da rade na prinovi:

Foto: Pink.rs

- Planiramo drugo dete, želimo puno dece. Dogovorili smo se na četvoro. Obećala sam mu prvo petoro, sada smo došli na troje, mislim da je to okej - rekla je pevačica.

Šta su još izjavili Tamara i Darko, saznajte u nastavku:

Autor: N.P., N. Ž.