AKTUELNO

Žestoko!

MAja Marinković je razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom Mudrosti o Stanislavu Krofaku.

Nisam loše, čupam se emotivno. Ispalo je ružno jer sam ja rekla istinu o meni i Stanislavu, ali to što je prekinio sa mnom je izgovor. On je meni rekao da možemo napolju da se družimo, ali ovde ne. On mene gleda kao trofej i kao premiju, a kada je dobio šta je hteo, sada ćao nikom ništa. Krivo mi je zbog toga - rekla je Maja pa otkrila kakva su njena osežanja:
Tužna sam, nije mi se svidela njegova hladnoća, to je sve izgovor. Ubeđena sam da je on znao ko sam ja. Iskreno prilazila sam mu ja par puta, a on je mene kulirao. Glupo mi je više da mu prilazim i da se ponižavam, on želi da bude sam sada i to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se osvrnula i na odnos Aneli i Janjuša.

Njihov odnos je jako toksičan, verujem da dete m može da promeni sve, ali oni moraju da koriguju mnogo toga, verujem da nemaju poverenja. On je nestabilan. Ne verujem da je Janjuš srećan zbog odluke, samo da ne prođe kao ja. Iskreno ona mi deluje ozbiljnije od njega, nisu mi jasni - rekla je Maja a onda Drvetu rekla tajnu kako bi dobila pesmu:
Uroš Stanić mi je rekao da radi neke stvari zbog rijalija, da me gotivi i da on želi da se druži sa mnom, ali da neke stvari radi zbog Janjuša i Aneli - rekla je Maja pa otkrila još jednu tajnu.
Jovana je baš zaljubljena u Uroša, ali to neće da prizna - rekla je Maja pa je dobla pesmu od Drveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE!

Autor: N.B.