AKTUELNO

Počeo njihov najradosniji dan!

Tamara Milutinović prethodne godine izgovorila je sudbonosno "da" svojoj najvećoj ljubavi, fudbaleru Darku Jevtiću, a ceremonija građanskog venčanja održana je u krugu najbližih ljudi.

Ubrzo nakon toga ljubavni par je dobio ćerkicu, koju će danas krstiti u Hramu Svetog Save, ali i obaviti crkveno venčanje.

Kako nalažu običaji i tradicija, Darko je došao po mladu ispred porodične kuće.

Foto: Kurir

Muzika trešti a gosti polako stižu. Cela kuća i dvorište okićeni su raskošnim cvećem, a samo za dekoraciju u dvorištu mladenci su iskeširali 5.000 evra.

Fudbaler je jabuku pogodio iz prve, a u tom trenutku na nebu iznad Rušnja pojavio se dim u roze i plavoj boji.

Foto: Kurir

Nakon što su izašli iz porodičnog doma, mladenci su otišli da se provesele sa svatovima u dvorištu kuće u Rušnju, a najviše su se opustili uz zvuke svadbarskog hita “Svadba od milion evra”.

Podsetimo, Tamara je nedavno govorila o svojoj svadbi i fudbaleru koji ju je očarao pri prvom susretu.

Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom. Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe.

Foto: Kurir

Proslava će biti nastavljena u restoranu ''Točiderac''.

Autor: Pink.rs