AKTUELNO

"Ovo im je trebalo, nakon tragedije"

Od kako su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić saznali u ponedeljka da čekaju dete, njihov odnos se dosta poboljšao, te su uplovili u mirnu luku i sve vreme planiraju zajedničku budućnost.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/PIXABAY.COM/Pink.rs/Z. Veljković

Njih dvoje izuzetno strepe od komentara porodica zbog trudnoće, ali veruju da će ih svi podržati jer kako sami kažu to je najveći blagoslov koji postoji. Anelina sestra Sita je otkrila da će svoju sestru podržati u svemu.

Foto: Instagram.com, Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Tim povodom smo se uputili u Prijepolje, rodni grad Marka Janjuševića kako bismo saznali kako njegove komšije i prijatelji reaguju na to što on i Aneli čekaju dete.

Moram da vam kažem, ja Marka znam od malih nogu, igrali smo zajedno košarku i veoma sam srećan zbog njega i Aneli, vidi se da se vole, a oni sukobi, pa to je normalno, svi se svađaju, njima jeste teže u zatvorenom prostoru, ali vidi se da je ljubav velika - rekao je Markov drug iz detinjstva.

Komšinica Janjuševića nam je takođe prokomentarisala to što je Janjuš postati otac po drugi put:

Presrećna sam, nakon tragedije koja im se dogodila nema sumnje da će im to dete doneti sreću. Znamo svi da bol zbog gubitka Mihajla neće proći, ali kada dete zakmeči, biće im lakše i imaće zanimaciju. Iskreno i Aneli mi deluje kao fina žena, nije imala sreće u ljubavi, ali sve se promenilo kada je upoznala Janjuša - rekla je komšinica porodice Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs