AKTUELNO

Pevačica je priznala sve o krahu veze s košarkašem

Pevačica Teodora Džehverović je, kako su naveli njeni prijatelji, očajna što joj novi dečko košarkaš Matic Rebec ne dozvoljava da javno priča o njihovoj romansi.

Nedostaje joj, kako su istakli, što ne može da objavljuje fotografije sa zajedničkih putovanja, kao što je to činila dok je bila u vezi sa, takođe košarkašem, Ninom Čelebićem. Mnogi su čvrsto verovali da će se i udati za njega, ali umesto toga, par je raskinuo prošle godine.

Foto: Instagram.com

Jako dugo ni Teodora ni Nino nisu otkrili šta je bio povod, čaršija je pričala razne priče, a onda je pevačica u jednoj televizijskoj emisiji stavila tačku na spekulacije.

- Jednostavno smo shvatili da ne gledamo život istim očima - istakla je Teodora.

U istoj emisiji je, na molbu voditelja, poređala bivše momke po jednom kriterijumu - u kog od njih je bila manje, a u koga najviše zaljubljena.

- Kristijan, Nino, Anđelo, Savica, Sreten. To su moje ozbiljne veze - rekla je tada Teodora.

Ipak, njenu porodicu i fanove sada zanima samo Matic Rebec.

- Mnogo je fin dečko, e sad, videćemo šta bude biće - rekla je Teodorina majka Gordana i otkrila da joj sadašnja ćerkina veza deluje drugačije nego one u koje se pevačica ranije upuštala:

- Meni svaki bude na početku drag, jer ko voli moju ćerku, volim i ja njega. Mislim da je ovo sad nešto najozbiljnije do sada.

Foto: instagram printscreen

Dodala je i da iako je Teodorin brat Sava odavno stao na ludi kamen, ona i suprug ne pritiskaju ćerku da se što pre uda.

- Teodora će sama odrediti kada će se udati, kad bude osetila potrebu, ostvariće svoju porodicu - istakla je Goca.

Teodori Džehverović dečko zabranio važnu stvarPevačici Teodori Džehverović, prema pisanju pojedinih medija, dečko je zabranio da otkriva detalje njihove veze. Navodno, Slovenac Matic Rebec, koji je košarkaš kluba FMP, ne voli da se na taj način eksponira u javnosti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs