AKTUELNO

Ovo bi svaka žena volela da ima!

Estradne zvezde na srpskom nebu ne zaostaju za svetskim džet-setom, pogotovo kada je reč o trošenju novca na skupe krpice, tašne, cipele, nakit... Ogromno bogatstvo troše kako bi došli do brendiranih stvari, a za neke čak čekaju i po nekoliko meseci kako bi svoje "modno carstvo" upotpunuli.

Dragana Mirković

Balkanska diva Dragana Mirković otvorila je vrata svog luksuznog garderobera u dvorcu u Ebenfurtu. U pevačicinom modnom carstvu preovladava bela boja sa zlatnim detaljima, a ormari puni garderobe najprestižnijih svetskih modnih kreatora prostiru se od poda do plafona. Versaće, Luj Viton, Dolče i Gabana, Karl Lagerfeld, samo su neki od brendova, koje Dragana ima u svom garderoberu.

Foto: FOTO/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Štikle, tašne, šeširi, haljine, naočare, parfemi su nešto na čemu zvezda ne štedi, a koliko vodi računa o svakom detalju, vidi se i po tome što je kolekcionarka celih kolekcija nekih brendova, pa tako na primer, u svom dvorcu ima i cipele, tašnu i maramu istog limitiranog printa čuvenog italijanskog dvojca, čime mogu da se pohvale samo retke zvezde iz svetskog šou-biznisa.

Didi Džej

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, živi sa suprigom Danielom u elitnom delu Vračara u velelepnom domu. U svom ormaru ima krpice poznatih kreatora, a sve košta, kako je rekla, desetak stanova. Ipak, ne kaje se što nije, umesto u tašne i cipele, investirala u nekretnine.

- Dosta ulažem u garderobu, ali se ne kajem, jer to je šou biznis, to je neophodno ukoliko želite da se izdvojite.

Foto: printscreen

Kad je otvorila vrata svog gardobera, posebnu pažnju su privukle pažnju cipele na čijoj kutuji stoji upozorenje da su najviše štikle na svetu.

- Štikla je preko 30 centimetara i moja ćerka ih zato zove Ledi Gaga. Na njihovoj kutiji je pisalo da su opasne po život i da oni ne odgovaraju ako slomite nogu ili nešto slično tome. To je stvarno pisalo. Mnoge svetske zvezde ih nose za slikanje i poziranje, ali nisu baš za hodanje. Jako sam oprezna u njima - priča Dijana sa osmehom, a ima i poseban deo ormara gde su torbe.

Foto: printscreen

Ne postoji brend torbe koju nema i kaže da ne žali novac kada ih kupuje, ali priznaje da su pojedine beskorisne jer u njih ne može ništa da stane.

Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović poseduje ogroman garderober, veoma supocenu garderobu, bunde, tašnje, kompleti, a jednom prilikom za snimanje emisije cela njena odeća je završila u hodniku prizemlja kuće i potpuno je zatrpala da nije imalo gde da se stane.

Pre nego što se Anastasija udala, često je od mame pozajmljivala garderobu i nosile su istu odeću. Jednom prilikom je mlada pevačica otkrila da mnogo novca troše upravo na garderobu.

- Različite su potrošnje, ona je mlada devojka. Nije opterećena brendovima, često nosi i naše dizajnere, ali ja smatram da žena koja je u mogućnosti uvek treba da ima dobre cipele, dobru tašnu, ostalo može da se skocka, a da to ne mora da bude brendirano, ne mora da bude preskupo, a da izgleda potpuno „fashion“ - otkrila je jednom prilikom Ceca. Ana Sević

Pevačica Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković kupili su luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, koju su sredili po svom ukusu. Iako još nije pokazala svoj garderober u novoj vili, o garderoberu iz prethodnog doma i dalje se priča. Ona se jednom prilikom slikala u garderoberu i pokatala luksuzne krpice i brendirane stvari.

Foto: printscreen

Lidija Vukićević

Lidija Vukićević često objavljuje fotografije i snimke sa raznih putovanja, iz svog doma, ali i ostavi bez teksta svojim izgledom.

Lidija se sada pohvalila omiljenim kutkom u njenom domu. U pitanju je garderober u koji više nema igla gde da padne, a glumica o svemu vodi računa.

Kako je objasnila, kod nje sve mora da bude "pod konac".

- Celog života mora da mi bude "sve pod konac". Nije meni lako - napisala je glumica u opisu fotografije.

Autor: Pink.rs