AKTUELNO

Očekivano?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković kako bi progovorila o trudnoći Aneli Ahmić.

Majo mnogi su shvatili da su ti oči bile pune suza nakon saznanja da će Janjuš i Aneli postati roditelji? - upitao je Milan,

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam sa tom pričom davno završila. Ja sam od srca čestitala. Što se tiče Aneli ona od mene više neće dobiti uvredu, mi već dugo ne ratujemo, ali saad je u drugom stanju i tu se naš sukobn završava. Što se tiče Janjuša rekla sam da mi je drago da je shvatio svoju grešku, stvarno im sve najlepše žele - rekla je Maja.
Od početka sam dobijao epitete da sam ja ovakav i onakav, da ja guram ovaj odnos, da oni nikada ne bi ovo ili ono. Evo sada su došli do odlučivanja o jednom životu, oboje su se složili da će se to dete roditi. Što znači da je njihova ljubav jaka, a ja ovako ako guram, daj Bože da nastavim - rekao je Janjuš,.

Foto: TV Pink Printscreen

Kačavenda rekla si da Aneli fejkira trudnoću u poslednjoj raspravi - rekao je Milan.
Ona je skakala u svaku rasppravu, ja sam zaista od prvog dana verovala da postoji njihova ljubav, ali su oni svojim postupcima pokazivali drugačije. Meni su svi skakali na grbaču što ja Janjušu ne zameram neke stvari. Imala sam razumevanja za neke stvari, iako sam od Aneli optužena da mi se Janjuš sviđa, ali vidimo da nije tako - rekla je Kačavenda.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.