AKTUELNO

Ko prvi devojci, devojka njegova!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na Red tv-u, voditeljka je stupila u kontakt sa bivšim učesnikom ''Elite'', Danijelom Dujkovićem Munjezom. Progovorio je o svojoj devojci, Stefani Grujić, kao i o njenom odnosu sa Lazarom Čoličem Zolom i Nemanjom Gačićem.

Prvo sam bio za to da se Stefani smiri, bila je u lošem izdanju. Nisam mogao da je gledam, zatvorio sam se u sobu. Ne sumnjam u nju ni 1%, rekla mi je apsolutno svaku reč. Bilo mi je krivo da Zola to dozvoli sebi, dobar je sa mnom. Nervira me što mu ona baš ne skrene pažnju, ali mislim da joj prija da nervira Miljanu. Videćemo šta će se desiti - rekao je Munjez.

Rekao je koja bi granica njegove tolerancije.

Šta god da uradi, sačekaću da joj kažem šta imam. Bio bih povređen, ali prebrodio bih to. Život ide dalje. Otišao sam neslavno, osećam se da sam je izdao - kazao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrio je ko mu više smeta između Nemanje Gačića i Lazara Čolića Zole.

Zola pokušava, ali nema šanse. Ona neće da se pomeri od Gačića, to mi smeta - rekao je Danijel.

Priznao je da se čuje sa Stefaninom majkom, pa odgovorio na pitanje da li mu je ona oprostila petlajnje sa drugim devojkama.

Ona je super lik. Ljudi smo, grešimo. Dokazao bih svakako to, ništa nisam radio, otkad sam se zaljubio - rekao je Dujković.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrio nam je i šta planira sa Stefani nakon njenog izlaska

Sačekaću je na rampi, naravno. Posle ćemo otići negde, treba da popriča sa svojima - kazao je Danijel.

Šta bi imao da poruči Zoli i Gačiću?

Javiću se, ali neću da imam komunikaciju s njima. Ne zameram im, slobodni su momci, ali rekao sam Gačiču da ne radi neke stvari, ponovo je iskoristio priliku - završio je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.S.