AKTUELNO

Mnoge zanima gde je on danas!

Nikola Sarić Sajko bio je jedan od najistaknutijih učesnika muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", koje se emitovalo 2008. godine, a nakon dve godine ušao je u rijaliti "Farma" kako bi se ispromovisao kao muzičar.

Foto: Printscreen YouTube

On se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnosti. Muzičar se potom posvetio ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je nekada popularni Sajko.

Iako je bio miljenik ženskog dela publike, Nikola nije nastavio da plovi muzičkim vodama. Upravo tokom takmičenja planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Oni su prvo krili ljubav, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je nakon venčanja "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Autor: pink.rs