AKTUELNO

Nije znala šta ovi snovi znače.

Ovonedeljni vođa Miljana Kulić uvek izazove pažnju gledalaca i ukućana kako svojim ponašanjem tako i izjavama zbog kojih je obično pojedini ukućani dočekaju na nož. Miljana je juče imala prilike da se čuje sa svojom majkom putem video-poziva i tom prilikom saznala da je sve u redu i da od majke ima potpunu podršku.

Iako je majka poručila da je sve bilo u redu, ona je na klupi plakala, a danas je ispričala u spavaćoj sobi kako je sanjala svoju mlađu sestru i majku i time nasmejala sve prisutne zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Sanjala sam mlađu sestru kako se kupa u fići narandžastoj staroj, vodu sam sanjala, ne znam kakva je bila voda, mislim da je čista. I sanjala sam mamu kako je prostitutka, a da mi je ona rekla šta ima veze. Ja sam se čudila i govorila sam joj "mama, ti si luda, ti nikada nisili bila prostitutka". Ona mi je na to odgovorila "šta ima veze, za sve postoji prvi put". I sanjala sam kako ih jure džukele i napadaju. Svašta. Je l' to sve u redu, Vikotrija? - pitala je Miljana Viktoriju.

Foto: TvPink Printscreen

Ma to je sve na radost, ta narandžasta boja, biće veselja. Narodno veselje kod tebe. Sve je u redu, nemoj da brineš, sve je super, veselo - rekla je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Najpoznajtijom trudnici je odmah laknulo i legla je u krevet da se opusti i razgovara sa ostalim cimerima.

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNALA DA JE BILA ZALJUBLJENA U SLOBU, LUNA ĆE POLUDETI: Miljana otkrila najveću TAJNU! (VIDEO)

Kako je ovaj zanimljiv razgovor protekao pogledajte u videu koji sledi:

J. Č.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'