AKTUELNO

Sve karte na stolu!

Nakon što su tokom specijane emisije voditeljke Dušica Jakovljević, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš saznali da će postati roditelji, što je sa njima ispratio voditelj Milan Milošević, usledio je Milanov ponovni ulazak u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku večeri, Anita Stanojlović je izabrala svoje potrčke i na taj način se osvetila Ivanu Marinkoviću za sve uvrede koje joj je izrekao, pa je poslala njega u izolaciju sa Urošem Stanićem.

Ivan je nakon toga ponovo krenuo da vređa Anitu, a nju je sve vreme branio Anđelo koji je ušao u sukob sa Ivanom.

Nakon toga je Anita izabrala svoju omiljenu osobu,a to je naravno bio Anđelo Ranković.

Uroš Stanić je tokom noći pokušao je da uđe u sukob sa Majom Marinković, a onda je otkrio da je molila Anitu Stanojlović da je pošalje u izolaciju sa Stanislavom Krofak, u nadi da će se pomiri sa njim.

Nakon toga Uroš je ušao u sukob sa Ivanom Marinković i Jelenom Marinković.

Usledio je Pretres nedelje, te je Milan podigao Nenada Aleksića Ša kako bi sa njim porazgovarao o haos koji je imao tokom jučerašnjeg dana sa Mionom Jovanović.

Stanislav je rekao da tek sada prepoznaje Mionino ponašanje, što je Ša demantovao, jer on i dalje veruje u Mioninu ljubav,

Miona je nakon toga ustala i rekla da joj nije jasno što Ša od nje pravi najgoru osobu i što je konstantno ponižava, jer ako mu smeta njeno ponašanje, neka raskine.

Miona je potom saznala da je Ša rekao da njenu babu treba da bude sramota, te se obratila porodici i poručila im da ih voli.

Stanislav je potom otkrio kako gleda na to što Miona nije ispoštovala svoje roditelje, te je imala se*sulani odnos sa Ša, da bi nakon toga ona obećala roditeljima da neće više to raditi pred kamerama.

Milena Kačavenda je komentarisala odnos Mione i Ša i Stanislava te je otkrila da ne veruje da će Ša i Miona ostati zajedno nakon Elite.

Maja Marinković je nakon toga oplela po Mioni Jovanović, te ju je nazvala ozbiljnim folirantom.

Maja je potom otrkila da je posle komentara jedne bakice kada je išla na glasanje koja ju je upitala šta joj je trebalo ono u kupatilu, te je Maja shvatila da snimak se*sa nje i Stanislava postoji, ali Stanislav to nije verovao.

Stanislav je nakon toga rekao da je priča sa Majom gotova, ali Maja ne veruje u to, već čeka trenutaka kada će STanislav da popusti.

Miona je nakon toga otkrila da sumnja da bi se Ša pomirio sa bivšom ženom.

Marko Đedović je tokom noći progovorio o krahu prijateljstva njega i Jovane Tomić Matore, te je otkrio da će se Matora uveriti u sve kada izađe iz Elite i da će tada shvatiti da on nema veze sa mnogim situacijama u odnosu nje i Anita, nakon čega je Matora dala svoj sud.

Jako mi je teško, nije mi prijatno kad čujem da su vodili taj razgovor. S Milenom imam dobar odnos, mogu da joj kažem sve. Popila sam na žurci. Bilo m je teško da se raduje sa Anitom, usr*o mi se u život. Nije mi bilo svejedno, to mi jedan najgori period u životu, pored još nečeg. Nikad mi neće biti prijatno. Ne verujem više nikome u kući, odlučila sam da se povučem. Ne u smislu da će da me izdaju, nego mi sve postaje čudno. Nikad neću svariti da Marko bude dobar sa Anitom. Sa Anđelom je imao prijateljstvo van mene, sa Anitom nikad nije bio drug. Došao je kao rijaliti igrač i razumem, ali napolju ne bih podnela. Marko i ja nemamo komunikaciju, mesec, mesec i po dana. Mileni pričam šta me muči. Smatram da mi je ovo prekretnica, da donesem neke radikalne odluke. Za Marka i dalje imam ljubav. Ako se ne budemo družili, verujem da me neće odati i dati neki materijal. On je jedan od troje ljudi, koji sve znaju o mom životu - rekla je Matora.

Nakon toga njih dvoje su se suočili da bi svi shvatili da problme u njihovom odnosu datira od odnosa Sanje I Aneđela.

Ivan Marinković je prozvao Đedovića da je znao da se Anita dopisuje sa MAteom, te se Marko obratio Goci Tržan a Ivana nazvao "tatom iz pakla"

Milan je potom saopštio takmičarima rezultate anketa za osobe koje imaju najviše mana u Eliti, te je rekao da je na trećem mestu Bojana Pavlović, drugom Ivan Marinković a na prvom Jovana Tomić Matora.

Marko Đedović nakon emsiije otkrio je Lepom Mići kako je saznao da je Jovana Tomić Matora odlučila da stane na ludi kamen sa Anitom Stanojlović i napravi svadbu u Crnoj Gori.

Ja za Anitu i Matoru nisam imao pojma šta se dešava. Meni je Matora govorila kako ne može sa njom i da joj je ona katastroga, jer je tako pričala meni u "Šiša baru" na intervjuima. Govorila je da je neće duša, samo kad je pijana i tako je bilo do poslednja dva intervjua, pa je rekla da joj prija pažnja. Napolju me je pozvala i rekla: "U Amsterdamu pravim svadbu sa Anitom", ja sam nju od sramote otpratio sa Instagrama jer je pravila katastrofu. Sledeća informacije je da će svadba biti u Crnoj Gori i da li hoću da budem kum, a ja kao da sam pao sa Marsa. Ja sam spustio slušalicu, Ermina je došla kod mene tu noć, plakal i vrištala, a onda je došla i Matora, pa i Tamara. One su tad uzele telefon i pisale jednoj osobi, ne mogu da kažem kojoj i pisale: "Top svadba, a razvod u "Zadruzi", malo da se zezamo". Meni Matora to nikad nije rekla i ne znam da li ona to zna. Milan Milošević isto zna da su pisale da je to sprdnja - govorio je Marko.

Autor: pink.rs