AKTUELNO

Otvorio dušu o svemu!

Marko Milivojev Mili u jednoj emisiji, progovorio je o detaljima iz života, ali i o pokojnom ocu, ljubavnom životu koji izaziva veliku pažnju javnosti.

Singl koji je Mili pripremio nosi naziv „Mila, Mila”, a voditelje je zanimalo da li je to odgovor na pesmu Sare Jo „Mili, Mili” za koju se pisalo da je upravo posvećena njemu, s obzirom na to da se spekulisalo da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

- Pa nije moje da odgovorim na to pitanje. Ko dublje zna priču, biće mu jasno – rekao je kratko.

- A pesma „Mila, Mila” kome je posvećena? – upitala je voditeljka Sofija Spasojević, a treper je ostao zagonetan:

Foto: Jelena Simonović

- Pa... lepšoj polovini – rekao je kroz smeh.

Emotivni život trepera je veoma buran, kako je priznao, nikada nije imao samo jednu damu kraj sebe, već je kao pravi šeik imao više njih.

- Imam nekada u isto vreme više devojaka. Jedna nije dovoljna da me zadrži. Žene su uvek blagonaklone prema meni čak i kada uradim nešto što ne treba. Ja sam takav kakav jesam i zato žena koja je sa mnom mora da me prihvati takvog kakav jesam. Nemam problem da se snimam na sajtu za odrasle, tako da ko se nije pretplatio, neka se pretplati.

Inspiraciju za pesme pronalazi upravo u ženama sa kojima je bio, a one su mu ujedno i najveća podrška tokom života.

- Uglavnom su to žene. Meni je teško da se skapiram muškarcima, jer sam umetnik. Muškarci su obično zavidni, uvek sam se bolje kapirao sa ženama. Žene su divna bića, odrastao sam uz tri žene. Ne znači da je neka žena loša zato što je mnogo ljudi povredilo, loši su ti ljudi. Meni je moja partnerka uvek bila najveća podrška u svemu, to je bezuslovna ljubav.

S obzirom na to da je Mili rekao da uvek ima bezuslovnu podršku i ljubav od svojih devojaka, neminovno je bilo pitanje da li svaka od njih podržava to što ima onlifens i objavljuje vruće fotografije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno da me podržavaju. Svaka devojka koja je bila sa mnom zna kakav sam ja i šta može da očekuje od mene – kazao je on, pa otkrio kako se zarađuje od ove platforme:

- Od sajta za odrasle mi nije bitna zarada. Iako svi volimo da lepo zaradimo, meni je bitno da se izrazim kako ja želim i kako hoću. Nekad izbacim sliku skroz lagano, nekad izbacim spot, a nekad neku eksplicitnu fotografiju, da li od struka na gore, ili na dole, svejedno je.

Život ga nije mazio, a sve ono sa čime se suočavao neretko je pretočio u stihove svojih pesama.

- Greške iz mladosti su me sustigle. Ne očekujem puno od ljudi, oni koji je trebalo da budu uz mene bili su. Nisam ništa izgubio, niti sam povređen zbog nekih stvari. To je život, svi gledaju sebe.

Mili je pre nekoliko meseci ostao bez oca, a to je bio i okidač što se povukao u medijsku ilegalu.

Iako je on bio moj biološki otac, to zapravo nije. Od malena sam morao da budem svoj otac. Izgurao sam sve muški... Nikada se ne žalim u svojim pesmama, zbog nekih teških trenutaka. Posle svega što sam prošao, mislim da ništa ne može da me slomi.

Osim muzici, Mili se oprobao i u filmu i kako kaže, uloga lošeg momka mu dobro stoji.

- Spremam se za novu ulogu. Najozbiljnija uloga do sada. Ne mogu mnogo da kažem sada, još sam pod ugovorom. Ja sam se specijalizovao da budem loš momak. Žene vole loše likove. Ne volim ništa obično, volim da je ekstremno kul devojka ili neka đavolica. Ceo život je gluma moja ljubav.

Autor: Pink.rs