AKTUELNO

Darko Lazić i Katarina Lazić nedavno su otkrili da će postati roditelji i da uskoro na svet stiže jedna devojčica.

Katarina i Darko se znaju skoro dve decenije, a na početku Darkove karijere bili su u vezi koja nije potrajala. Svako je krenuo svojim putem, ali kako su naveli, život ih je ponovo spajao, te su često bili u kontaktu.

Susret nakon Katarininog razvoda i Darkovog raskida kratkotrajne ljubavne veze bio je sudbonosan, te su ubrzo uplovili u ljubavni odnos i od tada se više nisu razdvojili.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačeva supruga je nedavno odgovarala na pitanja sa Instagrama i otkrila kako je prevazišla raskid sa Darkom i da li je naslutila da će jednog dana ponovo biti zajedno.

Foto: printscreen

- Pre 14 godina kada smo raskinuli ubedila sam sebe da nam nije suđeno i da nećemo biti zajedno, pa mu zato sada s vremena na vreme kažem da ne mogu da verujem da smo opet zajedno i da ćemo imati dete - odgovorila je Katarina.

Podsetimo, nedavno je progovorila o imenu devojčice i odnosu sa Darkovog dečicom.

- Još uvek pregovaramo oko imena. Trudničke dane provodim uglavnom isto kao i pre trudniće. Radim i jurcam na sve strane. Ali obećala sam sebi da će se to promeniti i da ću se malo smiriti i postati razmažena trudnica - objasnila je ona.

Katarina se izuzetno lepo slaže sa Darkovom decom iz prvog braka, a na tu temu kratko je napisala:

- Njih čovek ne može ne voleti

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs