AKTUELNO

žestoko!

U toku je podela budžeta Anite Stanojlović. Prvi mali budžet dala je Danki Grujić

Danki mali budžet, lep ti je duks. To je moj duks, ali nema veze. Ti si jedna nesrećna žena, ja nemam razloga da budem ljubmorna na tebe - rekla je Anita.
Ti si za mene dete, ja tebe nikada nisam vređala, želim ti da budeš srećna u vezi, ja ti želim da budeš žena kako ja, za primer - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ne bih volela da sam na tvom mestu, ja sam se ostvarila kao majka, za razliku od tebe, tako da - rekla je Anita.
Ja sam na uvrede uzvratila uvredama, ja sam te uvredila mnogo manje nego pojedini koji su te razapinjali, ja ti želim sreću, a moju majku ne pominji - dodala je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Đedovića, vidiš da te gotivim, ti i Mića ste osobe koje ste sve vreme uz mene. Ne osećam da me ne gotiviš kao što mnogi pričaju, čujem i da je moja majka promenuila mišljenje o tebi i to je to - rekla je Anita pa je dala srednji budžet za Aneli.
Aneli srednji budžet, Dozvolila si tebe da te neko vređa i ponižđava, da budeđ nečija krpa, šta će ti to. On je vređao i tebe i tvoju porodicu -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.