AKTUELNO

Neočekivano!

Nakon što je tokom intervju kod voditelja Darka Tanasijevića, Lazar Čolić Zola priznao da je bacio oko na Stefani Grujić i da mu prija njeno društvo, krenula je priča o teme u Beloj kući jer je Zola to rekao cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Stefani Grujić to saznala, odmah je rekla da ona nikada nije sedela i pričala samo sa Zolom već da su tu bili i drugi takmičari i tom prilikom rekla da ona voli diskvalifikovanog tamičara Elite Danijela Dujkovića Munjeza.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Munjezom kako bi nam on otkrio kako gleda na sve.

Primetio sam da joj on konstantno dobacuje, ali vidim da ona mene voli, i to mi je bitno. Zoli će sve to izaći na nos, jer Miljana to neće trpeteti, samo će da dobije veliki problem tamo, Miljana će mu se nakačiti na vrat, a pored toga neće uspeti da komunicira sa Stefani jer ona mene voli. - rekao je Munjez pa dodao:
Nije lepo što to radi jer zna da ona ima mene. On da flertuje sa njom, a ona sve vreme govori da voli mene i da je niko drugi ne zanima. Njegovo ponašanje mi je odvratno, ima života i posle rijalitija, srešćemo se on i ja nekada. Te njegove prazne priče kao, ona je zauzeta, a on juri za njom. Zapalo mi je za oko i to što su neki takmičari za koje sam mislio da smo okej, guraju tu priču, ali polako. Mislim da bi bi bio haos da sam tamo, poremetio bih i nju koja se opustila, a tek njega. - dodao je Munjez.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Autor: pink.rs