AKTUELNO

Teško joj je pala situacija koju je imala sa Banetom Čolakom.

Nakon što je juče uhvatila Baneta Čolaka za vrat i počela da ga grebe, Dragica Janičić je zbog takvog ponašanja odmah nominovana. Dragica se kasnije kroz suze izvinjavala Banetu zbog situacije koju je izazvala, a Čolak je rekao svojoj cimerki da joj ništa ne zamera.

Foto: RTV Pink

Ova stanarka je ponovo bila u suzama samo sat vremena pre izbacivanja. Dragica je sa Banetom i Žižom pričala o nominacijama, a zatim počela da plače. Kada je video njene suze, Čolak je Dragici rekao nekoliko reči utehe, a zatim izašao iz sobe za izolaciju.

Ja da tebe nisam udarila, sve bi bilo ok! - rekla je Dragica Banetu koji je krenuo da napusti prostoriju.

Foto: TvPink Printscreen

Da mi je sve u životu kao ulazak u Zadrugu, lako bih ja! Ne mogu više, sve mi fali! Ja sam sanjala da sam kod kuće! Plašim se da ću ostati. Meni je najgore. Meni je sve ok, ali ne mogu da ostanem, psihički! Ne znam! Od juče se osećam jako loše - pričala je Dragica Žiži.

Foto: RTV Pink

Glumica je u jednom trenutku pitala Dragicu da li je privlači Bane Čolak, na šta je Dragica izjavila kako napolju ima dečka, ali i da više nema osećaj ni prema svom izabraniku. Šta se dalje dešavalo, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

'