AKTUELNO

Pukla tikva?!

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zadnjih dana je na klimavim nogama. Naime, od kako je Ša otkrio da su on i Miona imala se*sulani odnos, ona mu je to zamerila jer kako sama kaže nije htela da se to sazna zbog njenih roditelja.

Foto: Pink.rs

Međutim, iako Miona priča da su taj odnos krili zbog njenih roditelja, mnogi takmičari Elite se ne slažu sa tim jer oni smatraju da je to sakrila zbog Stanislava Krofaka, i da je time što je Ša rekao da su njih dvoje bili intimni, Miona izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom.

Foto: Pink.rs

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Mioninom drugaricom koja nam je otkrila kako gleda na to što se dešava sa Mionom i Ša, i da li ona smatra da ta veza ima perspektivu ili bi se Miona pomirila sa Stanislavom:

Jao ne znam šta da vam kažem, ja iskreno mislim da je ona sa Ša u odnosu samo zato što se plaši da se on ne diskvalifikuje. Vidi se da Miona i dalje voli Stanislava, pa svu su uočili njihove osmehe i poglede, ali sada kada je saznao da su ona i Ša imali se*s, mislim da je izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom - započela je Mionina drugarica pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je Ša namerno rekao to za se*s da bi srozao Mionu kod Stanislava, a po svemu sudeći je uspeo u tome. Iskreno nadam se da se varam, ali mislim da je Miona sada Stanislavu totalno pala u očima i da za pomirenje nema šanse, prokockala je poslednju šansu. - dodala je ona.

Autor: pink.rs