AKTUELNO

Imala šta da joj kaže!

U toku je emisija "Nominacije". Takmičari večeras biraju između Maje Marinković i Anđela Rankovića. Naredna koja je dobila reči bila je ŽAna Omina.

POhvalila bih Anđela, mislim da jedan mušakrac treba tako da se ponaša prema ženi. Ja sam bila ta koja je podržala to da Anita uđe u odnos sa tobom, a ono što je Bojana rekla je budalaština. Što se tiče Maje, ona i ja nikada nismo imale konflikt, najbolja si kada si sama, ostaviću Maju - rekla je Žana.
Majo ne treba neke stvari da radiš, uradila si lošu stvar, loše je što si to iznela.Trebutno sam bolji sa Anđelom - dodao je Terza.
Anđelo je vaspitan i kultiran, Maju volim i cenim, moraš da pošuješ više sebe, naravno nominovaču Anđela - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni koji je nominovao bio je Uroš Rajačić.

On je fin i kulturan momak, ja sam ti već jednom rekao da si jako dobar momak, ovde godine si došao da se pokažeš da niis mutav. Ne ulazim u to da li se foliraš, ali si mi rekao da će moj odnos da mi izađe na nos, tako ja mislim za tvoj. Što se tiče Maja, ostavljam Anđela - rekao je Uroš-
Što se tiče lemurice, ona je meni jedna od omiljenih osoba u kući. Ja sam njuu baš zavolela, sa njom se družim, mislim da ne ceniš dovoljno sebe,treba više da poštuješ sebe. Stanisalv te je osvojio pažnjom, i ne smetram da si ga izdala. Nije on za tebe, nije stao iza svoje reč, ne treba ti to. Sa druge strane Anšelo mi je okej, ali ostavljam Maju - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Gačić i Aneđelo su pokušali da reše sukob koji su imali.,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.