AKTUELNO

Prekinuo ih!

Nakon razgovora sa mamama, Kristina Kockar, supruga Slobodana Radanovića i njegova devojka Luna Đogani, razgovarale su u spavaćoj sobi o stvarima koje su im rekle njihove majke.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi da je sve super! Rekla mi je što se tiče ove situacije da treba da je rešavaju akteri, da se ja ne mešam. To neka oni reše, to je njihova priča, skloni se iz te priče, ćao! - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kija Kockar u jednom trenutku Mikiju Đuričiću rekla je da više ne bude toliko blizak sa njom, jer joj je taj savet u toku video-poziva dala majka, a to se Mikiju nije svidelo, zbog čega je nakratko prekinuo razgovor supruge i devojke Slobodana Radanovića.

Baš me briga što me mama ne voli, Milan i ja te i dalje volimo! Neka ti mama bude srećna što ima nekoga ko te želi, posle svega što je izašlo o tebi! Šta ima da pričaš sa njom, ona ti užela muža! Koga vi za*ebavate?! - govorio je Miki Kiji.

Foto: TvPink Printscreen

Neka ga je uzela, veruj mi da me je oslobodila budale! Kupiću joj poklon! - odgovorila je Kristina pečelaru.

Foto: RTV Pink

Posle toga su Kristina Kockar i Luna Đogani nastavile da vode svoj razgovor o onome što su čule od svojih mama, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'