AKTUELNO

Fudbaler Andrija Živković (27) na početku godine zaprosio je izabranicu, a danas su napravili gala veselje na kojem je prisustvovala pola estrade.

Naime, naš pevač Ljuba Perućica podelio je kadrove sa velikog veselja. On je prvo snimio prvi ples mladenaca, a zatim pokazao da je jedan od pevača koji je bio zadužen za atmosferu bio Aco Pejović.

Foto: Instagram.com

Ljuba je potom podelio i kadrove pevačice Jane Todorović, koja je goste bacila u trans, a svi su primetili da je ona držala puno šaku evrića, kojim su je gosti kitili.

Foto: Instagram.com

Osim njih, na svadbi su bili i Anastasija Ražnatović sa svojim suprugom i fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a ona ih je sve vreme snimala i pokazala kako su se skockali.

Foto: Instagram.com

Anastasija je imala na sebi plavu haljinu, dok se Nemanja odlučio za belu košulju i crne pantalone, a osmeh nisu skidali sa lica.

Foto: Instagram.com

Naš golman Predrag Rajković takođe je bio na veselju kod Andrije Živkovića sa trudnom suprugom Anom Rajković sa kojom čeka treće dete, a ona je sve oduševila cvetnom haljinom i ogromnim štiklama.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Andrijina izabranica nije poznata javnosti, na društvenim mrežama se predstavlja kao "Elizabet", a, sudeći po komentarima koje jedno drugom ostavljaju na Instagramu i zajedničkim fotografijama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Podestimo, učesnica Elite otkrila je da je bila u šemi sa Andrijom Živkovićem, što je potvrdila i njena sestra, ali se fudbaler nikada nije oglasio po tom pitanju.

Autor: pink.rs