AKTUELNO

''Naoštrila'' jezik, pa oplela po njima!

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole danima unazad prate brojne turbulencije. Njih dvoje su nakon sukoba u kom su jedno drugom pobacali gotovo sve stvari pokušali da izlgade odnos, ali po svemu sudeći, strasti se nisu slegle.

Portal Pink.rs kontaktirao je njenu majku Mariju Kulić, koja je dala sud o svemu što se dešava ovih dana kada je reč o odnosu njene naslednice sa Čolićem.

Foto: Pink.rs

Marija se nije libila da kaže koliko joj je neprijatno da gleda rasprave svoje ćerke, kao i da među njima ne vidi ni trunku ljubavi, već samo netrpeljivost.

To mi je sve katastrofa. Katastrofa velika. Više ne znam ni šta hoće, ni šta neće. Nije trebalo ni da ga pogleda kad se vratio u rijaliti, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju. Oni ne mogu da smisle jedno drugo. Oni se mrze. Zola je mrzi jer ona zarađuje novac, a nekada ga je trošila na njega. Volela bih kad bi ga samo izignorisala. Nas dve smo sušta suprotnost. Bila sam ja s njom u rijalitiju, ne vredi ni kad sam tu da ne radi neke stvari. Prestala sam da se stresiram - istakla je Marija.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.