AKTUELNO

Rešio da više ne ćuti!

Marko Đedović i Jovana Tomić Matora razgovarali su o vezi Anđela Rankovića i Anite Tomić, te su se dotakli i pevačice Teodore Džehverović po kojoj je Đedović osuo i drvlje i kamenje.

Ja sam rekla Mileni da je moje mišljenje da se Anita nije promenila, Anđelo je uhvatio foru. Anita je bolesna osoba, sve im ide u korist. Niko nikad nije ovako podržan, podržani su samo zato što nije sa gej osobom. Ja imam više hejtera nego oni podrške, eto zato - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se večito boriš sa vetrenjačama, narod je takav, ne voli takvu vrstu odnosa - rekao je Đedović.
Ja se borim sa njima. Oni ustanu, pa se pravi fini, ali pošto sam se ja družila sa njim, pošto sam ja bila sa njom, ja osećam potrebu - rekla je Matora.
Jel ti gore napravio Anđelo ili Anita? - upitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita - rekla je Matora.
Pa ti više napadaš Anđela nego nju - rekao je Đedović.
Zato što se on svađa sa mnom i ne pušta Anitu, ne pušta je, sklanja je, ućutkuje. Vređam i njega i nju, sad kad se umešala rekla sam joj kur*etino raspala. Ona mene samo provocira, ali ja ću za stolom da im pokažem. Jedino što imaju pored te strasti i zaljubljenosti, Anđelo nije taj lik, ja znam šta on priča - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu Teodora odgovara, vi ste pričali da je velika ljubav. Šta je Anita gora od Teodore? - upitao je Đedović.
Meni je Anita najgora osoba koju sam upoznala ikad u životu, ona je manipulisala sa mnom, odru*ala svoju porodicu - rekla je Matora.
Teodora ga je isto davila, grebala, hvatala za vilicu. Kakve su priče pratile Teodoru, Ćazim Osmani, pe*ofilija. Pričao sam danas sa Milenom, kad kažete vau Teodora, pa ova je bečka škola za njih. Kako je onda Anita gora od Teodore? - upitao je Đedović.
Ja sam svesna da sam ja njih dvoje napravila, ali mojom krivicom. Zato sam sada svesna toga i zato ću da im je*em mater. Ona hoće da predstavi da sam je ja naterala da uđe u brak, ne dozvoljavam da me vređaju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se vređate kada Mića kaže pravi put, on čovek ima pravo na svoje stavove, ali ti i Bojana nemate pravo da ljude deklarišete kao peder*ine, bodiguze, bu*aše - rekao je Đedović.
Ja smatram da jeste - rekla je Matora.
To su pogrdni nazivi, a pozivate se na gej zajednicu - rekao je Đedović.
Pa ja smatram da je latentni gej - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jel to nije homofobija? - upitao je Đedović.
Anita je folirant, imaju interes da mene što više srozaju, imaju interes da budu žrtve, napada ih troje ljudi, imaju na pare i pored toga se se*sualno privlače - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.