AKTUELNO

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, 28. maja su održali tajno venčanje u vili na Dedinju u prisustvu najuže porodice i prijatelja.

Supruga Veljka Ražnarovića, Bogdana Ražnatović blistala je dve nedelje nakon porođaja, a za ovu priliku ona je odabrala elegantnu "prljavo" roze haljinu sa srebrnim detaljima, čija cena iznosi oko 150 evra.

Inače, Bogdana je izašla iz Cecine kuće sa najstarijim sinom Željkom i bebom sela u automobil i uputila se ka Titelu.Ona je za ovu priliku odabrala običnu haljinu u maslinastoj boji, a mnogi su se oduševili njenom linijom nakon porođaja.

Da podsetimo, Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem. Crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine.

Autor: Pink.rs