AKTUELNO

Ja tad nisam išla sa njom, pa je iskoristila priliku da se unakazi – iskreno je izjavila Miljanina mama Marija Kulić.

Miljana Kulić poznata je kao učesnica rijalitija, a najveću pažnju privukla je samim ulaskom u najpopularniji rijaliti svih vremena ,,Zadruga“. Rođena je 1993. u Nišu i sa samo 24 godine dostigla je vrhunac popularnosti.

Miljana je prepoznatljiva po tome što je u svojim tinejdžerskim danima žarko želela da bude deo domaće scene, pa je koristila svaku priliku kako bi se našla u društvu poznatih ličnosti, a nije sakrila ni to da je bila u Žitorođi kako bi upoznala najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović. Pored toga, spekulisalo se o njenom uhođenju pevača kojima je pratila svaki korak želeći da bude viđena u društvu poznatih!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Tokom njenog odrastanja, ipak je izabrala put kojim je želela da se osamostali, pa je tako i postala rijaliti takmičarka u čijoj ulozi uživa već tri godine.

Kada je ušla u ,,Zadrugu“ Miljana je već bila u drugom stanju, a nema sumnje da će, po svemu sudeći, ostati samohrana majka divnom dečaku koji će doći na ovaj svet za samo nekoliko meseci.

Bila je meta mnogih takmičara kada je u pitanju njen fizički izgled, a kako se zbog trudnoće ugojila samo par kilograma, našle su se i njene fotografije iz detinjstva koje ukazuju na to da je bilo veoma srećno i raskošno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evidentno je da se Miljana tokom svog života nije mnogo promenila, samo se na pojedinim fotografijama iz tinejdžerksih dana moglo primetiti da se i ova takmičarka podvrgla estetskoj hirurgiji, pa je tako korigovala svoje usne koje koje se njenoj mami nikako nisu dopale.

- Povećala je samo gornju usnu, šta je napravila sa ustima ja ne znam. Ja sam je vodila pre nego što je ušla u rijaliti a on je rekao da to ne diramo dok ne izađe u potpunosti iz rijalitija, jer bi u suprotnom ušla sa ranama. Ne mogu ni ja da gledam to, jer to je strašno šta su njoj uradili. Unakazila se, ni njoj se to isto ne sviđa. Rekli su da to vremenom hoće da se izdeformiše zbog nekog sastava i da to mora da se vadi. Čim se porodi završićemo i to, a ostalo nije ništa radila, samo je donju malo radila, gornju više... Ja tad nisam išla sa njom, pa je iskoristila priliku da se unakazi – iskreno je izjavila Miljanina mama Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAPOMAGALA I TRAŽILA POMOĆ: Miljani se SLOŠILO, produkcija ODMAH reagovala!

Ovako je Miljana izgledala pre uvećanja usana:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: K. R.

#Majka

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Plastične operacije

'