AKTUELNO

Slavna glumica izgovoriće sudbonosna ''da'' biznismenu Dariu Jeftiću sa kojim je godinama u skladnoj ljubavnoj vezi!

Kako Pink.rs saznaje popularna srpska glumica i pevačica Jelena Gavrilović venčaće se u septembru sa svojim dugogodišnjim izabranikom Dariom koji se uspešno bavi biznisom u Srbiji i regionu.

Premda od samog početka karijere svoj ljubavni život skriva daleko od očiju javnosti, kao bomba je pre nekoliko meseci u javnosti odjeknula vest da je na Jeleninoj ruci zasijao skupoceni dijamantski prsten vredan nekoliko hiljada evra, čime je glumica potvrdila da je zaprošena.

Kako saznajemo zgodni par već neko vreme u tajnosti priprema svadbenu ceremoniju kako bi izbgeli veliku pompu javnosti. Prema našim saznanjima svadba je zakazana sa sredinu septembra u Grckoj u jednoj luksuznoj vili na obali mora.

Foto: foto: instagram jelena gavrilovic

Neće to biti ogromna svadba, vrlo intimna nekih 30 odabranih zvanica, kumovi, porodica i najbliži prijatelji. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna je domaćeg dizajnera, a druga poznatog stranog kreatora - navodi naš sagovornik i dodaje:
Što se tiče muzike goste će zabavljati dve velike zvezde i to jedna domaća i jedna strana. Oni su već uveliko u pregovorima oko toga - završava nas sagovornik.

Foto: foto: instagram jelena gavrilovic

Svim gostima će biti plaćeni putni troškovi, a vila će biti dekorisana kao iz bajke. Kako saznajemo, crkveno venčanje biće obavljeno u Srbiji po svim pravoslavnim običajima u jednom manastiru van Beograda. 

Inače, Jelena i Dario važe za jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, retko kada se pojavljuju i eksponiraju zajedno na gradskim dešavanjima.

Jelena u toku današnjeg dan nije odgovarala na naše poruke i pozive.

Foto: foto: instagram jelena gavrilovic

Autor: Pink.rs