AKTUELNO

Mnogima omiljeno TV lice, Marija Kilibarda, četiri godine je u skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, a kako Pink.rs saznaje, njih dvoje će postati roditelji.

Naime, prelepa voditeljka (43) je u blagoslovenom stanju i ljubavni par čeka devojčicu.

Prelepa voditeljka je presrećna što je posle duže borbe za potomstvo sa svojim izabranikom, ostala u drugom stanju i ona se oseća odlično, a kako ekskluzivno saznajemo ljubavni par će dobiti devojčicu!

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Međutim ljubavni život prelepe voditeljke nije bio lak. Posle duge veze sa poznatim rukometaršem, Marija je uplovila u brak sa jednim košarkašem, ali taj brak nije uspeo, da bi nakon toga upoznala ljubav svog života i sa njim danas čeka dete.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva

Bila u vezi sa Ognjenom Kajganićem nakon njegovog razvoda sa jednom poznatom voditeljkom.

Marija je vezu sa njim otpočela 2008. godine, a šuškalo se da su se ona i Ognjen verili i da planiraju svadbu. Ipak, od odlaska pred matičara nije bilo ništa, a njih dvoje su 2011, posle tri godine ljubavi, raskinuli. Kao razlog se navodila prečesta razdvojenost zbog koje su se emocije ugasile. 

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon toga Marija je uplovila u brak sa košarkašem Vladimir Radmanović, kojem je nakon dužeg perioda zabavljanja izgovorila "da", međutim par je ubrzo shvatio da nisu jedno za drugo te je usledio razvod.

Voditeljka i košarkaš venčali su se 2016. godine u Sabornoj crkvi. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a želja njenog supruga bila je da njihovo venčanje ne bude medijski propraćeno.

Kao i samo venčanje, brak je okončan u tajnosti, oboje su nakon razvoda nastavili dalje. Glavni okidač bilo je neslaganje u Marijinom i Vladimirovom karakteru, ali su se ipak rastali bez teških reči i skandala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon toga je upoznala Branislava Baneta Vučelićem sa kojim je četiri godine u vezi i ne krije koliko je srećna kraj njega.

Njih dvoje su na početku svoju ljubav krili od svih, a voditeljka je retko pričala o ljubavnom životu.

Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. - rekla je ranije Marija pa dodala:
Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.
Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Foto: Instagram.com

Iako javnost dugo nije znala da je sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, osvojio srce lepe voditeljke ona svima jasno stavilja do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama, a posle saznanja da je u blagoslovenom stanju, njihovoj sreći nema kraja.

Autor: pink.rs