AKTUELNO

Setila se i Andrije!

Kristina Kockar u društvu Nadežde Biljić komentarisala je Slobodana Radanovića. Kija je supruga pevača koju ju je ostavio pred kamerama "Zadruge" sa blogerkom Lunom Đogani, a Nadežda je Slobina prijateljica sa kojom se žestoko posvađao u najgledanijem rijaliti programu.

Foto: RTV Pink

Jako je ružno, jer udara na ljude na koje nije trebalo da udari! Između ostalih i na mene! Nekako sam stekla utisak da njega Zrenjanin nije voleo ranije. On i ja se poznajemo, ali ja ovo ne poznajem. Prosto ne mogu da shvatim da ispada da je ona manipulisala, da ona vodi njegov mozak, a nije tako - govorila je Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Kija se ubacila komentarom da je Slobina majka Draginja Radanović njemu dala blagoslov da prevari svoju ženu i da se razvede od nje.

Alo, dete, 21 godinu, isto čeka sve da joj mama kaže. Oboje čekaju! Našli su se! Ja nisam čekala da mi mama kaže kada sam imala deset godina - rekla je Kija i dodala:

Foto: RTV Pink

Žena, ja sam to rekla, bilo koja pored njega žena, vodi njegov mozak. Prvo mama, pa ja, pa sada ona (Luna). I onda dođe do ovavke stvari, neke stvari su slične. Ne može da se dođe do rešenja, ako se kupi, kupi, kupi sa njegove strane i onda dođe i j*be mi kevu u rijalitiju, zabije mi nož i povredi me! To je on! On je kukavica! Umesto njega, ja se svađam sa Anabelom! Dajem ruku da to nije uradio, a on ćuti kao pi*ka - pričala je Kristina.

Foto: RTV Pink

Ona je u nastavku izjavila i kako se kod kuće puno nervirala kada je gledala svog supruga kako je previše blizak sa blogerkom, ali se i dotakla sadašnjeg dečka Andrije Lazovića i zadrugara Filipa Đukića, za kog kruže priče da su imali intimne odnose. Kako je sve izgledalo pogledajte u donjim video-klipovima.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'