AKTUELNO

Ranije se posvađale zbog članova porodice!

Nakon što je Jelena Krunić ispričala svoju tužnu porodičnu priču, za vreme pitanja novinara, Marija Ana Smiljanić branila se rečima kako i u njenom familiji postoje članovi koji imaju problema sa zdravljem. Podsetimo, ove dve stanarke ranije su se posvađale kada su jedna drugoj spomenule roditelje.

Foto: RTV Pink

Ja nisam čula celu njenu priču. Znam da je slaba na to, ali isto tako niko ne zna da je meni mama u lošem sanju, da treba da ima operaciju veštačkog kuka! Tata mi je urmo, ona je meni spominjala i majku i oca! - branila se Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam oca! Maca to može da potvrdi! - ubacila se Jelena Krunić, a Maca Diskrecija odmah je potvrdila ove reči.
Napala me da sam ukrala pare kiji, ne znam zašto se kači na mene! Danas je osetila moju slabost i opet se nakačila na mene! Ja sam bila uz nju kada je njoj bilo teško! Žao mi je, ali ja nikome prva ne uzimam roditelje u usta - nastavila je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U celu priču umešali su se i ostali zadrugari na čemu sa Jovanom Tomić Matorom i Filipom Đukićem, bivšim dečkom Marije Ane Smiljanić, a nekadašnji ljubavnici u toku ove tematike ponovo su ušli u oštru svađu.

Ovo je primer zašto ne treba da se spominju članovi porodice i mislim da je poređenje bolesti, ko ima kancer, a ko treba da operiše kuk, degutantno! - rekla je Mariji Ani novinarka Isidora Tubin.

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Marija Ana Smiljanić

'