AKTUELNO

Sve mu sasula u facu!

Odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša bila je jedna od tema protekle večeri u toku pitanja novinara. Nakon izlaganja ovog stanara o Ivanjičanki sa kojom je previše blizak zbog čega mnogi ukućani misle da između Ane i Janjuša postoji nešto više od prijateljstva, umešala se i Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Nadam se da vidite šta on radi u krevetu oko pola 5, pola 6, sa Anom. Ana ispušta razne zvukove. Svaku noć provodi kod nje u krevetu. Kada se posvađa sa Anom, teško mu je. Znači to je javna tajna, svi znaju ovde i vide da je Janjuš zaljubljen u Anu, Ana u njega nije! - rekla je Miljana i dodala:

Foto: RTV Pink

On je jedan klasični folirant. Uvek napada slabije od sebe. P*derčina je u duši, samo napada žene i zbog onoga kod kuće što ima, ne sme da kaže da mu se Ana sviđa. Sa njegove strane između njih je nešto više od druženja - govorila je trudna ukućanka.

Miljana Kulić svoje izlaganje nastavila je grubim rečima koje su bile upućene na račun supruge Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: RTV Pink

Kada bi moj partner to radio u rijalitiju ne bih ga pogledala u životu, ali postoje glupače koje sede kod kuće i trpe sve zbog novca. Glupe žene! Ja tim glupačama ne mogu da vratim pamet! Ološu jedan raspali! Priznaj da si zaljubljen u Anu! Tvoja žena, čim te trpi takvog, je glupača! - pričala je Kulićeva.

Nakon svega, Marko Janjušević Janjuš legao je da spava, a o celoj situaciji sa Miljanom razgovarao je sa Banetom Čolakom. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'