AKTUELNO

aU!

Maja Marinković je progovorila o raskidu nje i Stanislava Krofaka, te je otkrila kada su njih dvoje imali se*s.

On je rekao da neće biti se*sa nakon pisma ćerke. Ja počinjem da mislim da je on mene tipova, ja sam u prethodna dva dana plakala. Meni nije jasno kako on može da kaže da sam se hladi, a mi imali odnos u spoljnom veceu. On je meni rekao da ja ugasim kamere, a on je mislio da su one kamere gore protiv požarni aparati. Ja nemam nikakav problem da se to pusti u četvrtak.
Ako vidite moj se*s, svi vi pi*ajte po meni ovde - dodao je Stansilav.
On je mene klasično iskoristio ali ponela sam ja ćebe, meni pornić ne treba - dodala je Maja.
On je rekao da njegov se*s niko neće videti - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je govorio da je sramota za projekat jer smo mi ugasili kamere, ja znam da nisu ugašrene. Uroš je isapo kolatelarna šteta, a Stanislav je mene tipovao, ja sam bila trofej. Miona je u pravu, on ne voli nikoga, on voli samo sebe. Ne verujem da on voli Mionu - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti tvrdiš da ste vi imali se*s u veceu - upitao je Milan.
Da, evo ga ćebe. Ja sam ubeđena da je on hteo Mionu da vodi u svingeraj. On je pogazio sve stavove koje je imao, on je došao zbog Mione, nije došao zbog sebe. Ja sam se u njega zaljubila, nisam robot, prija mi, proveli smo dva meseca, spavali, jeli, šetali. On gleda u Mionu, ali on voli samo sebe, a ja sam mu bila premija. Opet od nebitnih pravim bitne, jer ovde je Ša bitan, a ne Stanislav. - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.