AKTUELNO

Noć koja će sve promeniti!

Nakon emisije voditeljke Dušice Jakovljević, prethodne noći, voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i započeo emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom početku Milan je pokrenuo temu suočavanja Jovane Tomić Matore i Angeline Stanojlović, majke Anite Stanojlović.

Matora je otkrila o čemu su ona i Angelina razgovarale, te je priznala da je razgovor bio drugačiji od očekivanog, dok je Anita otkrila zbog čega je njena majka spustila loptu sa Matorom.

Matora je nakon toga otkrila sve detalje, da bi Anita umešala u ceo sukob sa Anitom i bivšu zadrugarku koja je bila kivna jer nije bila kuma Matoroj i Aniti.

Usledio je izbor potrčka, a ovonedelji vođa je zamrsio konce Aniti Stanojlović. Naime, Milena Kačavenda je za potrčke odabrala Maju Marinković i Anđela Rankovića, a Anita je promenila sve boje nakon toga.

Nakon toga je MIlena Kačavenda odabrala omiljenu osobu a to je Marko Đedović.

Anita je odmah prišla Anđelu i krenuila da mi preti.

Maja Marinković je progovorila o raskidu nje i Stanislava Krofaka, te je otkrila kada su njih dvoje imali se*s a onda otkrila da je ona ugaisila kamere.

Stanislav Krofak je nakon Maje prokomentarisao njijhov raskid, i otkrio šta će se desiti ukoliko vidi snimak njegovog intimnog odnosa sa Majom.

Maja Marinković je nakon toga rekla da je spremna na poligraf kako bi dokazala da govori istinu.

Miona Jovanović je nakon toga otkrila koliko joj smeta nesigurnost njenog dečka Nenada Aleksića Ša, a on sumnja da Stanislav konstatno baca pogleda ka Mioni i da mu to neverovatno smeta.

Nenad Aleksić Ša je tokom večeri otkrio da sumnja da Miona i Stanislav imaju neki dogovor vezan za učešće u Eliti, a to je nju izbacilo iz takta.

Uledili su rezultati ankete sa osobu koja ima najmanje samopoštovanja, a na prvom mestu je bila Aneli, drugo je pripalo Ša, a treće Maji Marinković.

Nakon toga Milan je pročitao rezultate ankete za najpažljivije. Prvo mesto je bio Anđelo, drugo Anita , a treće Aneli.

Maja je u ranim jutarnjim satima razgovarala sa cimerima o Stanslavu i na sve načine pokušavala da otkrije u čemu je pogrešila.

Autor: N.B.