AKTUELNO

Njen brak je delovao skladno, a sada je otkrila nešto što su znali samo ona i Saša.

Sanja Marinković ugostila je ove subote u "Magazinu In" pet godstiju, s kojima je pričala o svemu i svačemu i koji su milionskom auditorijumu otkrili mnogo toga o sebi.

Ovog puta društvo u stuidju pravile su joj samo dame: pevačica Nikolina Kovač, glumice Eva Ras i Milica Milša, voditeljka Dajana Paunović i političarka Jelena Trivan.

Kada se poveo razgovor o požrtvovanosti, Nikolina se otvorila i progovorila o krizi u braku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Požrtvovanost je tihi ubica. Konkretno ću govoriti iz svog iskustva. Imala sam fazu kada sam prosto težila da udovoljim svima i nekako sam se izgubila, zaboravila sam šta to mene čini srećnom, šta me ispunjava - priznala je pevačica.

Sanja ju je tada pitala da li misli na supruga Sašu Kapora i njihovog sina, što je ona potvrdila i nastavila da priča o tome kako je izgubila sebe.

Foto: Pink.rs

- Izgubila sam svoj stil, izgubila sam osećaj za stvari koje ja volim. Prosto sam se previše uklapala. Inače volim da udovoljim drugim ljudima da bi se oni osećali bolje - rekla je Nikolina i objasnila da je sebe na prvo mesto stavila tek nedavno:

- Pre pola godine i mnogo se dobro osećam i nikad bolje. Nekako sam postala malo drčnija, samosvesnija, jer radim stvari koje zaista volim.

Autor: V. T.

#Magazin In

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'